Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~KASIA~

~KASIA~
  • Goście

Napisano 21 styczeń 2011 - 17:38

myślę ze gdyby ta pani naprawde chciala pomoc zwierzakowi zadzwonilaby do pierwszego lepszego weterynarza z prosba o pomoc albo pojechala do niego.wielu weterynarzy w zg dziala 24 godz na dobe wiec w czym problem????w ciagu trzech godzin mozna do pozn spokojnie dojechac!!!!na co ta pani czekala???pytam na co?moze lubi patrzec jak zwierze cierpi a do gazety to pierwsza i opisuje jaki z niej milosnik zwierzat....jeszcze trzeba myslec.uwazam ze mozna bylo pomoc kotu.najlepiej weterynarz by stwierdzil czy zwierze da sie uratowac czy nalezy je uspic....jezeli uspic to mozna po prostu skrocic cierpienie zwierzeciu.porazka.zero swiadomosci u ludzi jest niestety.....

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2011 - 12:16

Wyświetl postUżytkownik KASIA dnia 21 styczeń 2011 - 17:38 napisał

myślę ze gdyby ta pani naprawde chciala pomoc zwierzakowi zadzwonilaby do pierwszego lepszego weterynarza z prosba o pomoc albo pojechala do niego.wielu weterynarzy w zg dziala 24 godz na dobe wiec w czym problem????w ciagu trzech godzin mozna do pozn spokojnie dojechac!!!!na co ta pani czekala???pytam na co?moze lubi patrzec jak zwierze cierpi a do gazety to pierwsza i opisuje jaki z niej milosnik zwierzat....jeszcze trzeba myslec.uwazam ze mozna bylo pomoc kotu.najlepiej weterynarz by stwierdzil czy zwierze da sie uratowac czy nalezy je uspic....jezeli uspic to mozna po prostu skrocic cierpienie zwierzeciu.porazka.zero swiadomosci u ludzi jest niestety.....

Zgadzam się z Tobą. Może chodziło o pieniądze. Weterynarz za darmo nie przyjedzie:(( Szkoda kotka:((

#3 ~dobi~

~dobi~
  • Goście

Napisano 17 luty 2011 - 23:59

a nie mogli go dobic ? no nie wiem ,mlotkiem w glowe jak karpia ,albo lopata ....

#4 ~Alka~

~Alka~
  • Goście

Napisano 18 luty 2011 - 12:10

Wyświetl postUżytkownik dobi dnia 17 luty 2011 - 23:59 napisał

a nie mogli go dobic ? no nie wiem ,mlotkiem w glowe jak karpia ,albo lopata ....

A może Ciebie tak dobić? Jak myślisz,wybieraj młotkiem,albo łopatą.....

#5 ~ala~

~ala~
  • Goście

Napisano 17 sierpień 2011 - 13:28

[ Szkoda kotka:(( Idz do diabła niech ciebie dobiją

#6 ~KRULIK~

~KRULIK~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 02:17

...Wśród serdecznych przyjaciół, psy zająca zjadły...
Hmm, ja rozumiem, że firma może nie mieć akurat wolnych "mocy przerobowych", jednakże IMAO nic nie tłumaczy tego, że "skoro my nie możemy, to bujaj się kliencie sam". Organizacje mają telefony, na pewno nawet więcej niż po jednym, więc należało zgłoszenie przyjąć, zaznaczyć, ze "my nie możemy", ale "natychmiast przekażemy to do innej organizacji". Wydaje mi się obciachem żądanie od zszokowanych ludzi działania na poziomie podniecenia towarzyszącemu kupowaniu gazety w kiosku. Organizacje, które dostały sygnał zawiodły. Dlatego napisałem, jak na wstępie.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych