Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Zaskakująca informacją - Irek na Burmistrza?

170 odpowiedzi w tym temacie

#1 Znawca

Znawca

Znajomy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 48 postów

Napisano 21 luty 2012 - 22:05

Ten świat zwariował - wszyscy, nawet Chinalski i Glaz, ale żeby Wróblowaty był kandydatem na burmistrza Krosna Odrzańskiego?

Znajomy niedawno wrócił ze spotkania komitetu referendalnego, podobno Irek ma być kandydatem na Burmistrza Krosna Odrzańskiego jeżeli referendum się uda. Co jak co, ale żeby PiS w naszym mieście to chyba już gruba przesada.

#2 ~Emil~

~Emil~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:22

Nie no to chyba nie może być prawda najpierw Kurzępa głosuje z Gubiniakami a teraz Irek na burgermajstra

#3 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:25

A kto to jest,ten pan wróbel?Czym się zajmuje,gdzie pracuje?

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:42

Wyświetl postUżytkownik Znawca dnia 21 luty 2012 - 22:05 napisał

Ten świat zwariował - wszyscy, nawet Chinalski i Glaz, ale żeby Wróblowaty był kandydatem na burmistrza Krosna Odrzańskiego?

Znajomy niedawno wrócił ze spotkania komitetu referendalnego, podobno Irek ma być kandydatem na Burmistrza Krosna Odrzańskiego jeżeli referendum się uda. Co jak co, ale żeby PiS w naszym mieście to chyba już gruba przesada.
Szczypiorom już odbiło ze strachu. Hahahaha

Dezinformacja

może być rozumiana w wąskim lub szerszym znaczeniu. W wąskim tego słowa znaczeniu mieści się ona w połowie drogi między wprowadzaniem w błąd a wpływaniem. Podczas gdy wprowadzanie w biąd

— jako takie — jest czynnością jednorazową, związaną z konkretnym zadaniem, dopuszcza pewną amatorszczyznę, wykorzystuje najprzeróżniejsze srodki i zmierza do wmówienia pewnych określonych rzeczy określonym
osobom, dezinformacja prowadzona jest w sposób systematyczny, fachowy,zawsze za pośrednictwem mass mediów i jest adresowana do opinii publicznej.

I analogicznie: podczas gdy wpływanie przejawia się w działaniach pozornie niezorganizowanych, oportcnistycznyeh, głównie ilościowych, dezinformacja stawia sobie za cel realizację konsekwentnego programu zmierzającego do zastąpienia w świadomości, a przede wszystkim podświadomości mas będących przedmiotem tych działań, poglądów uznanych za niekorzystne dla dezinfor-matora takimi, które uważa on za korzystne dla siebie.

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:53

Zobaczcie jak trudno cebulakom zrozumieć, że jednak można coś robić dla samej sprawy, być ideowcem, że można nie mieć OSOBISTEGO interesu w walce o dobro miasta i gminy- oni tego nie mogą wprost pojąć ! :-) . Dalej próbują kłamać ludzi, do końca ...
Sprawdza się w tym przypadku powiedzenie- każdy sądzi według siebie.

#6 ~Poczekaj~

~Poczekaj~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:55

Poczekaj z tą dezinformacją, to przecież nawet logiczne. Jeżeli uda się referendum to ktoś musi być burmistrzem:

Chinalski - odpada bo ma ciepłą posadkę w ARIMR
Glaz - odpada bo ma ciepłą posadkę w Marszałkowskim
Śnieżek - no trochę ostatnio ma gorszą passę z tym kateringiem

Zostaje Pan Ireneusz, po co inaczej zostawałby szefem komitetu referendalnego?

#7 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:03

PIS wymiata! Kurzępa na starostę, Wróbel na burmistrza! Cała Polska powinna pobierać nauki w krośnieńskim PIS-ie.

#8 ~sikorka~

~sikorka~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:08

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 21 luty 2012 - 22:25 napisał

A kto to jest,ten pan wróbel?Czym się zajmuje,gdzie pracuje?
a czy to jest ten co kiedyś na postoju TAXI jeżdził ? :unsure:

#9 ~Taxi drajwer~

~Taxi drajwer~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:10

To chyba chodzi raczej o tego co tam w woju pracowal i kasynie nie znam czlowieka

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:14

Skoro macie takie podejrzenia to dlaczego nie dacie ludziom z Komitetu Referendalnego szansy wypowiedzenia się w Waszej Tv, dajcie im przynajmniej 10 min w programie a powiedzą Wam i wszystkim mieszkańcom trochę prawdy i zadeklarują się, że nie walczą o żadne stanowiska.Boicie się ? Zagarneliście media ( TV-krosnieńskie wydarzenia, MOST, 2 strony w sobotniej G.L) niepodzielnie, gdyby nie TVN ludzie nie wiedzieliby co sie dzieje w naszym mieście.

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:19

Ks Proboszcz na Burmistrza ? jak to wyglada aby osoba Duchowna i dzieciata zajmowała takie stanowisko....

#12 ~Taxi drajwer~

~Taxi drajwer~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:38

Czemu tak bardzo zasmiecacie temat - jeden wyskakuje o telewizji, ktora wreszcie da sie obejrzec. inny o proboszczu. Jestem ciekaw co zrobicie jak caly pis przejmie wladze i takie osoby jak wrobel czy kurzepa beda nami rzadzic

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:53

Wyświetl postOd 21 luty 2012 - 22:53 :

Zobaczcie jak trudno cebulakom zrozumieć, że jednak można coś robić dla samej sprawy, być ideowcem, że można nie mieć OSOBISTEGO interesu w walce o dobro miasta i gminy- oni tego nie mogą wprost pojąć ! :-) . Dalej próbują kłamać ludzi, do końca ...
Sprawdza się w tym przypadku powiedzenie- każdy sądzi według siebie.

Nareszcie pojawili się bardzo porządni Patrioci , co macie lepszego kandydata jak Prof. Kurzępa. Cieszcie się ,że Wyraża chęć i chce kandydować. Uważam ,że jest to bardzo kandydat ,a w przyszłości bardzo dobry Starosta lub Burmistrz !. Warszawa nawet będzie nam zazdrościć!!!Na pewno nie jest populistą !Jako mieszkaniec jestem dumny ,że Profesor może być włodarzem/nie obchodzi mnie do jakiej partii należy lub jest sympatykiem , ja nie należe do żadnej partii/.

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 00:38

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21 luty 2012 - 23:53 napisał

Nareszcie pojawili się bardzo porządni Patrioci , co macie lepszego kandydata jak Prof. Kurzępa. Cieszcie się ,że Wyraża chęć i chce kandydować. Uważam ,że jest to bardzo kandydat ,a w przyszłości bardzo dobry Starosta lub Burmistrz !. Warszawa nawet będzie nam zazdrościć!!!Na pewno nie jest populistą !Jako mieszkaniec jestem dumny ,że Profesor może być włodarzem/nie obchodzi mnie do jakiej partii należy lub jest sympatykiem , ja nie należe do żadnej partii/.
Ja też nie należę do żadnej partii. Kurzępa to nie profesor tylko doktor. Profesorem jest tylko na uczelni we Wrocławiu. „że jest to bardzo kandydat” to każdy wie. Dla nas ważne żeby był to dobry kandydat. Obchodzi mnie do jakiej partii należy, ale nie mam o to do niego pretensji. Pretensje mam o to, że w imię politycznych interesów sprzedał Krosno Gubinowi.

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 03:12

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21 luty 2012 - 23:53 napisał

A mnie przeszkadza, ze w imię politycznej gry, tak jak to Barczuk go przyłapał, potrafi kłamać. Nie jest to chyba dobra rekomendacja dla osoby, którą trzeba obdarzyc zaufaniem.
Mam nadzieję, że jako członek PIS był już u spowiedzi, a jako pokutę zada sobie ustąpienie z życia politycznego. Kanclerz Niemiec ustąpił, ale to chyba nie ta liga etyczna.

#16 ~Jerzy~

~Jerzy~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 07:18

myślę że z p.Wróblem to może się okazać prawdą,fakt że odbywają potajemne spotkania w wąskim gronie może coś znaczyć.

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 08:44

ostatnią osobą która się podpisywała na forach jako Znawca był GRZESIO
więc GRZESIO zamiast rozsiewać kłamstwa weź się do roboty bo znów będziesz mówił że nie masz wiedzy na jakiś temat
wracając do informacji z tematu byłem na ostatnim spotkaniu i nic takiego nie padło
czyli albo twój znajomy robi cię w przysłowiowego ch... (nie ma to jak zrobić ch... w ch...) albo jest to żałosna prowokacja z twojej strony

#18 ~Jerzy~

~Jerzy~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 09:08

byłeś? a gdzie ono było?bo ostatnio było spotkanie ale nie tam gdzie zawsze,może już nie jesteś wtajemniczony.

#19 ~Taxi drajwer~

~Taxi drajwer~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 09:16

Jacek Kurzępa dobrym politykiem??? Dobrym kandydatem??? Przecież to teoretyk bez wsparcia i doświadczenia. To samo z resztą co Wróbel już Gwizdek byłby lepszy bo chociaz biznesy prowadzi i o katering umie zabrac. Długów przecież nie robi............

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 10:29

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 22 luty 2012 - 08:44 napisał

ostatnią osobą która się podpisywała na forach jako Znawca był GRZESIO
więc GRZESIO zamiast rozsiewać kłamstwa weź się do roboty bo znów będziesz mówił że nie masz wiedzy na jakiś temat
wracając do informacji z tematu byłem na ostatnim spotkaniu i nic takiego nie padło
czyli albo twój znajomy robi cię w przysłowiowego ch... (nie ma to jak zrobić ch... w ch...) albo jest to żałosna prowokacja z twojej strony

właśnie też się zastanawiałem skąd go kojarzę :)
dzięki za przypomnienie ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych