Zaskakująca informacją - Irek na Burmistrza?
Napisano 21 luty 2012 - 22:05
Znajomy niedawno wrócił ze spotkania komitetu referendalnego, podobno Irek ma być kandydatem na Burmistrza Krosna Odrzańskiego jeżeli referendum się uda. Co jak co, ale żeby PiS w naszym mieście to chyba już gruba przesada.
#2 ~Emil~
Napisano 21 luty 2012 - 22:22
#3 ~gosc~
Napisano 21 luty 2012 - 22:25
#4 ~Gość~
Napisano 21 luty 2012 - 22:42
Użytkownik Znawca dnia 21 luty 2012 - 22:05 napisał
Znajomy niedawno wrócił ze spotkania komitetu referendalnego, podobno Irek ma być kandydatem na Burmistrza Krosna Odrzańskiego jeżeli referendum się uda. Co jak co, ale żeby PiS w naszym mieście to chyba już gruba przesada.
Dezinformacja
może być rozumiana w wąskim lub szerszym znaczeniu. W wąskim tego słowa znaczeniu mieści się ona w połowie drogi między wprowadzaniem w błąd a wpływaniem. Podczas gdy wprowadzanie w biąd
— jako takie — jest czynnością jednorazową, związaną z konkretnym zadaniem, dopuszcza pewną amatorszczyznę, wykorzystuje najprzeróżniejsze srodki i zmierza do wmówienia pewnych określonych rzeczy określonym
osobom, dezinformacja prowadzona jest w sposób systematyczny, fachowy,zawsze za pośrednictwem mass mediów i jest adresowana do opinii publicznej.
I analogicznie: podczas gdy wpływanie przejawia się w działaniach pozornie niezorganizowanych, oportcnistycznyeh, głównie ilościowych, dezinformacja stawia sobie za cel realizację konsekwentnego programu zmierzającego do zastąpienia w świadomości, a przede wszystkim podświadomości mas będących przedmiotem tych działań, poglądów uznanych za niekorzystne dla dezinfor-matora takimi, które uważa on za korzystne dla siebie.
#5 ~Gość~
Napisano 21 luty 2012 - 22:53
Sprawdza się w tym przypadku powiedzenie- każdy sądzi według siebie.
#6 ~Poczekaj~
Napisano 21 luty 2012 - 22:55
Chinalski - odpada bo ma ciepłą posadkę w ARIMR
Glaz - odpada bo ma ciepłą posadkę w Marszałkowskim
Śnieżek - no trochę ostatnio ma gorszą passę z tym kateringiem
Zostaje Pan Ireneusz, po co inaczej zostawałby szefem komitetu referendalnego?
#7 ~Gość~
Napisano 21 luty 2012 - 23:03
#8 ~sikorka~
#9 ~Taxi drajwer~
Napisano 21 luty 2012 - 23:10
#10 ~Gość~
Napisano 21 luty 2012 - 23:14
#11 ~Gość~
Napisano 21 luty 2012 - 23:19
#12 ~Taxi drajwer~
Napisano 21 luty 2012 - 23:38
#13 ~Gość~
Napisano 21 luty 2012 - 23:53
Sprawdza się w tym przypadku powiedzenie- każdy sądzi według siebie.
#14 ~Gość~
Napisano 22 luty 2012 - 00:38
Użytkownik Gość dnia 21 luty 2012 - 23:53 napisał
Nareszcie pojawili się bardzo porządni Patrioci , co macie lepszego kandydata jak Prof. Kurzępa. Cieszcie się ,że Wyraża chęć i chce kandydować. Uważam ,że jest to bardzo kandydat ,a w przyszłości bardzo dobry Starosta lub Burmistrz !. Warszawa nawet będzie nam zazdrościć!!!Na pewno nie jest populistą !Jako mieszkaniec jestem dumny ,że Profesor może być włodarzem/nie obchodzi mnie do jakiej partii należy lub jest sympatykiem , ja nie należe do żadnej partii/.
#15 ~Gość~
Napisano 22 luty 2012 - 03:12
Użytkownik Gość dnia 21 luty 2012 - 23:53 napisał
Nareszcie pojawili się bardzo porządni Patrioci , co macie lepszego kandydata jak Prof. Kurzępa. Cieszcie się ,że Wyraża chęć i chce kandydować. Uważam ,że jest to bardzo kandydat ,a w przyszłości bardzo dobry Starosta lub Burmistrz !. Warszawa nawet będzie nam zazdrościć!!!Na pewno nie jest populistą !Jako mieszkaniec jestem dumny ,że Profesor może być włodarzem/nie obchodzi mnie do jakiej partii należy lub jest sympatykiem , ja nie należe do żadnej partii/.
Mam nadzieję, że jako członek PIS był już u spowiedzi, a jako pokutę zada sobie ustąpienie z życia politycznego. Kanclerz Niemiec ustąpił, ale to chyba nie ta liga etyczna.
#16 ~Jerzy~
Napisano 22 luty 2012 - 07:18
#17 ~Gość~
Napisano 22 luty 2012 - 08:44
więc GRZESIO zamiast rozsiewać kłamstwa weź się do roboty bo znów będziesz mówił że nie masz wiedzy na jakiś temat
wracając do informacji z tematu byłem na ostatnim spotkaniu i nic takiego nie padło
czyli albo twój znajomy robi cię w przysłowiowego ch... (nie ma to jak zrobić ch... w ch...) albo jest to żałosna prowokacja z twojej strony
#18 ~Jerzy~
Napisano 22 luty 2012 - 09:08
#19 ~Taxi drajwer~
Napisano 22 luty 2012 - 09:16
#20 ~Gość~
Napisano 22 luty 2012 - 10:29
Użytkownik Gość dnia 22 luty 2012 - 08:44 napisał
więc GRZESIO zamiast rozsiewać kłamstwa weź się do roboty bo znów będziesz mówił że nie masz wiedzy na jakiś temat
wracając do informacji z tematu byłem na ostatnim spotkaniu i nic takiego nie padło
czyli albo twój znajomy robi cię w przysłowiowego ch... (nie ma to jak zrobić ch... w ch...) albo jest to żałosna prowokacja z twojej strony
właśnie też się zastanawiałem skąd go kojarzę
dzięki za przypomnienie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia