WORLD PRESS PHOTO
Napisano 10 luty 2012 - 20:16
Mi się bardzo podobają zdjęcia Lazara i Guzowatego.Guzowaty,jak zwykle perfekcyjny i niezwykle mocny.
Lazar wykorzystał coś, co ja niezwykle cenię.Dobrą, starą szkołę. W tym zdjęciu jest element,który trudno dostrzec.Dla wtajemniczonych fanów Henri Cartiera- Bressona to też jest widoczne:)
Główne zdjęcie niezbyt mi się podoba.
Największe wrażenie zrobiło na mnie zdjęcie prostytutki z Ukrainy i portret Kim Ir Sena w Phenianie.Świetna jest też modelka z Senegalu, mecz rugby w Dublinie i zdjęcie skoczków z Szanghaju.
A wy co sądzicie?
Napisano 10 luty 2012 - 20:30
Użytkownik DEVIL MADONNA dnia 10 luty 2012 - 20:16 napisał
Mi się bardzo podobają zdjęcia Lazara i Guzowatego.Guzowaty,jak zwykle perfekcyjny i niezwykle mocny.
Lazar wykorzystał coś, co ja niezwykle cenię.Dobrą, starą szkołę. W tym zdjęciu jest element,który trudno dostrzec.Dla wtajemniczonych fanów Henri Cartiera- Bressona to też jest widoczne:)
Największe wrażenie zrobiło na mnie zdjęcie prostytutki z Ukrainy i portret Kim Ir Sena w Phenianie.Świetna jest też modelka z Senegalu, mecz rugby w Dublinie i zdjęcie skoczków z Szanghaju.
A wy co sądzicie?
Daj linki
Napisano 10 luty 2012 - 20:39
Użytkownik ma_ster1 dnia 10 luty 2012 - 20:30 napisał
Daję tu, bo na stronie konkursu,jest to jakoś mniej widoczne.
http://wiadomosci.wp...ow,galeria.html
Piękne.
Napisano 10 luty 2012 - 22:03
Użytkownik DEVIL MADONNA dnia 10 luty 2012 - 20:39 napisał
http://wiadomosci.wp...ow,galeria.html
Piękne.
Zdjęcia jak zawsze tam super.
Moja uwagę najbardziej przykuło zdjęcie 11 / 20 z tej strony, którą podałaś.
Dzięki.
#5 ~Gość~
Napisano 10 luty 2012 - 22:05
Użytkownik DEVIL MADONNA dnia 10 luty 2012 - 20:16 napisał
A wy co sądzicie?
Buahaha, przeklejone opinie z forum na necie. Potrafisz sam coś wymyśleć?
Napisano 10 luty 2012 - 22:42
Użytkownik ma_ster1 dnia 10 luty 2012 - 22:33 napisał
Ogrom szarości.
daj spokój.to zdjęcie jest piękne.ta szarość jest ciepła.Ja tu widzę takie coś: na pierwszy rzut oka, to masz rację,szare tło i jasny wódz-morderca.ale....
jak się dobrze wczujesz w to zdjęcie,to właśnie widać odwrotny zamysł.Ciepło szarości,zbawienny zmrok,genialny widok i morderca,kóry właśnie w tym momencie może cię cmoknąć w zad;)I to jest piękne:)
Napisano 10 luty 2012 - 22:51
Użytkownik DEVIL MADONNA dnia 10 luty 2012 - 22:42 napisał
jak się dobrze wczujesz w to zdjęcie,to właśnie widać odwrotny zamysł.Ciepło szarości,zbawienny zmrok,genialny widok i morderca,kóry właśnie w tym momencie może cię cmoknąć w zad;)I to jest piękne:)
Ja inaczej to widzę.
Błyszczący dyktator na tle skoszarowanego państwa, w którym obowiązują surowe zasady.
Nikt spośród mieszkańców tej ziemi nie może świecić takim blaskiem, jak ich wódz.
Te ciemne czarne okna symbolizują posłuszeństwo i oddanie wodzowi... nikt nie zapali światła, bo światło jest tylko jedno.
Te proste, wielkie i monumentalne budowle symbolizują siłę systemu.
#11 ~KomorTuski~
Napisano 10 luty 2012 - 22:53
Napisano 10 luty 2012 - 22:54
Użytkownik ma_ster1 dnia 10 luty 2012 - 22:51 napisał
Błyszczący dyktator na tle skoszarowanego państwa, w którym obowiązują surowe zasady.
Nikt spośród mieszkańców tej ziemi nie może świecić takim blaskiem, jak ich wódz.
Te ciemne czarne okna symbolizują posłuszeństwo i oddanie wodzowi... nikt nie zapali światła, bo światło jest tylko jedno.
Te proste, wielkie i monumentalne budowle symbolizują siłę systemu.
a ja to widzę inaczej.zmrok,spokój.mają oko na wodza,ale ONI ich nie widzą
Napisano 10 luty 2012 - 23:06
#17 ~lizun9~
Napisano 10 luty 2012 - 23:07
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia