Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Woodstock Rozkład jazdy PKP :: zobacz komentowany artykuł

412 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~marzena~

~marzena~
  • Goście

Napisano 29 lipiec 2009 - 04:17

ten rozkład jazdy nie otwiera się!! w tym roku zdobycie informacji na temat dodatkowych pociągów jest dużo trudniejsze niż w innych latach. na stacjach w mniejszych miastach brak informacji o tych pociągach i nie można na nie zakupić biletu!!

#2 ~dziad z wiochy~

~dziad z wiochy~
  • Goście

Napisano 29 lipiec 2009 - 12:42

A gdzie jest qrfa Wrocław na tym pięknym rozkładzie PKP? Fakt że jest to popieprzone kupa du pa cycki! :)

#3 ~Feniek_Konin~

~Feniek_Konin~
  • Goście

Napisano 29 lipiec 2009 - 14:17

i ogólnie podrożało jak cholera.. dwa lata temu i rok temu dałem 35zł z groszami, w tym dokładnie 50,40PLN
ogólnie do d*** :| Ale i tak pojadę :P

#4 skalar42

skalar42

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 118 postów

Napisano 29 lipiec 2009 - 14:31

http://www.pr.pkp.pl...odstock2009.pdf

mi się otworzył w całości

#5 ~~Krzysiek~~

~~Krzysiek~~
  • Goście

Napisano 29 lipiec 2009 - 14:40

Woodstockowe rzeczywiście bardzo drogie, ale są bardzo fajne połączenia samymi osobówkami, a jak ktoś nie ma zniżki to Regio Karnet za 55 zł (obejmuje 3 dowolnie wybrane doby na przejazdy osobówkami w godz. 00:00-24:00) i można dojechać, wrócić z Woodstocku (tam i z powrotem) i jeszcze się gdzieś w jakiś dzień przejechać :) jedyny minus to przesiadki i podróż w dzień, zależy kto co woli, w Woodstockowych są za to ciekawe imprezy które rozpoczynają klimat Festiwalu :).

#6 ~Pitero~

~Pitero~
  • Goście

Napisano 16 sierpień 2009 - 22:21

Witam,
tegoroczne usługi PKP to była porażka. 4 godziny czekania na pociąg w srodku nocy w deszczu. W tym czasie próbowaliśmy sie dostać do jednego z 3 pociagów i Lipa. Jeden wielki dramat. Nie dość ze drogo, w ścisku to jeszcze ekstremalnie długo. W przyszłym roku jadę autem wygodniej, szybciej i taniej. PKP - Pójdę Kur.. Pieszo, Prędzej Kur.. Prędzej. I oczywiście za wszystko przepraszają hehe

#7 ~czlowiek~

~czlowiek~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2010 - 20:39

Ludzie, bez przesady... ;//
W tym roku po raz pierwszy chce sie wybrac na woodstock a mi sie zaden link nie chce otworzyc i nie moge sie dowiedziec w jakich cenach sa bilety i w jakich godzinach pierwsze wyjazdy ;//
Nie pracuje, tylko sie jeszcze ucze, a trzeba w koncu zaczac zbierac kase...;/

Jakby byl ktos tak uprzejmy i zamiescil taka informacje, bylabym naprawde bardzo wdzieczna.. ;))

#8 ~~XXX~~

~~XXX~~
  • Goście

Napisano 27 luty 2010 - 11:47

Przecież te rozkłady się zmieniają co roku i ten woodstockowy będzie zapewne jakoś 2 tyg. przed, a nie w styczniu:D

#9 ~Macondo~

~Macondo~
  • Goście

Napisano 23 czerwiec 2010 - 13:01

Wyświetl postUżytkownik czlowiek dnia 27.01.2010, 21:39:57 napisał

Ludzie, bez przesady... ;//
W tym roku po raz pierwszy chce sie wybrac na woodstock a mi sie zaden link nie chce otworzyc i nie moge sie dowiedziec w jakich cenach sa bilety i w jakich godzinach pierwsze wyjazdy ;//
Nie pracuje, tylko sie jeszcze ucze, a trzeba w koncu zaczac zbierac kase...;/

Jakby byl ktos tak uprzejmy i zamiescil taka informacje, bylabym naprawde bardzo wdzieczna.. ;))

jak chcesz jechać (czego nie polecam) typowo woodstockowym pociągiem to sobie daruj bilet, jest taki tłok i ścisk że konduktora nigdy nie widziałem, a byłem na woodstocku 2 razy, za każdym razem płaciłem i nigdy nikt nie sprawdzał...w tym roku jadę autem, będzie wygodniej, może nawet szybciej, ale napewno nie będę musiał się dostosowywać do żadnych chorych godzin odjazdów pociągów (4 rano!)

#10 ~Kamex~

~Kamex~
  • Goście

Napisano 01 lipiec 2010 - 02:20

oj kolego (lub koleżanko) chyba dawno nie jechaliśmy pociągiem na woodstock, oprócz kontroli biletów na peronach jest kontrola policyjna więc nie wiem czy mozna sobie darować bilet. ale po wejściu do bany mozna odsapnąć, wziąć głęboki oddech i zacząć wooda. siódmy raz na przystanek i zawsze pociągiem. nie ma nic lepszego niż Pociąg Wóódstockowy. Do zobaczenia pod sceną.:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

#11 ~~Gosc~~

~~Gosc~~
  • Goście

Napisano 01 lipiec 2010 - 06:00

Kontrola policyjna??? To żeś wymyślił :D W drodze do jeszcze na banie sprawdzają ale spowrotem wogole.

#12 ~wIC~

~wIC~
  • Goście

Napisano 02 lipiec 2010 - 07:16

Wyświetl postUżytkownik ~Gosc~ dnia 1.07.2010, 07:00:23 napisał

Kontrola policyjna??? To żeś wymyślił :D W drodze do jeszcze na banie sprawdzają ale spowrotem wogole.
Zdziwisz się w tym roku. Oj, zdziwisz. Przewozy Regionalne to nie organizacja charytatywna. Rozumiem, że chleb ze sklepu też sobie sam bierzesz bez płacenia?

#13 ~zigi~

~zigi~
  • Goście

Napisano 02 lipiec 2010 - 20:47

d***, d***, d*** ile czasu można opracowywać rozkład PKP . : :angry:

#14 ~jaz~

~jaz~
  • Goście

Napisano 05 lipiec 2010 - 09:27

tyllko niech znowu dadzą krutkie składy pociągów,bo przecież ludzie jadący na woodstock to hołota ,pewnie tak myślą bo to co tlk pkp zrobiło w tamtym roku to bydła sie już niewiezie,oni w d*** mają a kasa będzie i tak co nie.pozdrawiam-jazon-kraków

#15 ~Jaaasiek~

~Jaaasiek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2010 - 13:09

nawet nie wiesz jaka bzdure piszesz

PKP przewidziało że na Woodstock przyjedzie 500 000 ludzi? proszę Cię

#16 ~ponczek~

~ponczek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2010 - 13:11

Kiedy może być podany ten rozkład? bo czasu już wcale nie tak wiele a jego jak nie było tak nie ma?

#17 ~dzoana~

~dzoana~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2010 - 16:27

niestety wszyscy sie niecierpliwia... szkoda szkoda, ale informacja naprawde by juz sie przydala ;/

#18 ~ponczek~

~ponczek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2010 - 19:01

A wiecie ile może kosztować ulgowy z krakowa?

#19 ~lollek~

~lollek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2010 - 19:19

Co do kupowania biletów, to może i w woodstockowych nie sprawdzają , ale ja rok temu wracałam woodstockowym do Bydgoszczy, a potem z Bydgoszczy normalnym pociągiem i dobrze, że ten bilet jednak miałam kupiony ;p

#20 ~Lester~

~Lester~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2010 - 20:30

No nie wiem.. z lodzi zawsze sprawdzaja, i to czasem po 2 razy.
Prynajmniej tak bylo przez ostatnie 5 lat

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych