wesele w Międzyrzeczu
#1 ~Patryk~
Napisano 31 grudzień 2010 - 13:07
Jak na miasto w przedziale 25-30tyś .to zorganizowanie balu weselnego nie jest takie trudne ,sale dysponują mozliwościami do 100 osób np. Piastowska ,Duet ( Archimedes) sale mniejsze również są Fenix , Duet Hala , OHP sale o różnym standarcie dla róznej klienteli .
Moim zdaniem najlepsza kuchnia smakowo i ilosciowo może sie pochwalić restauracja Piastowska , możliwe dopasowanie meni dopasowanie dla swoich gośći i swojego podniebienia .Organizowałem wesela dla różnych gośći i zasze dopasowałem z personelem to co potrzebowałem "prosiak, dzik,torty piętrowe ,szynka w cieście , wybór odpowiedniej zupy zamiast rosołu to tylko nieliczne propozycje " tylko my sami musimy wiedzieć co chcemy , restaurator przekona nas zawsze do swojego ale my jako klienci mamy prawo zapytać o dodatki .
Cena za osobę to juz temat : różne dodatki , zmiana meni to też zmiana ceny srednio od 130-180 zł. w różnych lokalach wiadomo że czym większa liczba gości tym można się potargować .
Dla gości a przecież przyjęcie robi się dla nich liczy się smak , różnorodność ,dobra wódka i otrzywiście zabawa .
Proponuje zawsze dj-wodzireja tylko taka osoba profesjonalista zabawi dobrze naszych gości ; liczy sie klimat muzyczny ale też zabawy często nazywane wiejska zabawą ale te zabawy gwarantuja klimat i wspominanie naszego wesela .np. DjAlex proponuje szeroki zakres zabaw do wyboru ustala z młodymi jakie sie przyjmą i jakie są do wyboru ustala to wcześniej ale i na bierzacą potrafi się dopasować .(Tanieć Gwiazd )
Zaprasza na wesela pary taneczne które robia pokaz tańca towarzyskiego ale też bawia ucząc gości tańca miłe wspomnienia w postaci zdjęć , zapisu wideo który póżniej oglądamy .
Dobrze wybrać kamerzyste który wsólpracuje z takim Dj. ponieważ nakręci to co ważniejsze a nie np. jedzenie przy stole .
Spotkanie dobrego organizatora to podstawa potrafi rzeczowo podpowiedzieć doradzić rozluźnić stres z tym związany ja spotkałem takiego gościa jest nim Dj.Alex mieszka w Międzyrzeczu ale mozna go namierzyć w Skwierzynie .
Doradził , załatwił wiele podpowiedział wykorzystał swoje doświadczenie i dlatego będę polecał jego usługi .DjAlex jako profesjonalista nie pije a więc odchodzi nam stres z pijana orkiestrą lub chamskimi otrzepinami (maszynka do robienia dzieci)orkiestra jak jest dobra muzycznie ma nowy aranż to słabo poprowadzi zabawę z dj.nie ma problemu zabawy co godzina pełen asortymen ala młodszych starszych co wybierzemy .
Ale rozpisałem się wszyscy mieliśmy problemy a więc ci co jeszcze się zastanawiają mogą skorzystać z podpowiedzi ale mogą ryzykować : Powodzenia .
#2 ~jurek~
Napisano 31 grudzień 2010 - 13:23
Użytkownik Patryk dnia 31 grudzień 2010 - 13:07 napisał
Jak na miasto w przedziale 25-30tyś .to zorganizowanie balu weselnego nie jest takie trudne ,sale dysponują mozliwościami do 100 osób np. Piastowska ,Duet ( Archimedes) sale mniejsze również są Fenix , Duet Hala , OHP sale o różnym standarcie dla róznej klienteli .
Moim zdaniem najlepsza kuchnia smakowo i ilosciowo może sie pochwalić restauracja Piastowska , możliwe dopasowanie meni dopasowanie dla swoich gośći i swojego podniebienia .Organizowałem wesela dla różnych gośći i zasze dopasowałem z personelem to co potrzebowałem "prosiak, dzik,torty piętrowe ,szynka w cieście , wybór odpowiedniej zupy zamiast rosołu to tylko nieliczne propozycje " tylko my sami musimy wiedzieć co chcemy , restaurator przekona nas zawsze do swojego ale my jako klienci mamy prawo zapytać o dodatki .
Cena za osobę to juz temat : różne dodatki , zmiana meni to też zmiana ceny srednio od 130-180 zł. w różnych lokalach wiadomo że czym większa liczba gości tym można się potargować .
Dla gości a przecież przyjęcie robi się dla nich liczy się smak , różnorodność ,dobra wódka i otrzywiście zabawa .
Proponuje zawsze dj-wodzireja tylko taka osoba profesjonalista zabawi dobrze naszych gości ; liczy sie klimat muzyczny ale też zabawy często nazywane wiejska zabawą ale te zabawy gwarantuja klimat i wspominanie naszego wesela .np. DjAlex proponuje szeroki zakres zabaw do wyboru ustala z młodymi jakie sie przyjmą i jakie są do wyboru ustala to wcześniej ale i na bierzacą potrafi się dopasować .(Tanieć Gwiazd )
Zaprasza na wesela pary taneczne które robia pokaz tańca towarzyskiego ale też bawia ucząc gości tańca miłe wspomnienia w postaci zdjęć , zapisu wideo który póżniej oglądamy .
Dobrze wybrać kamerzyste który wsólpracuje z takim Dj. ponieważ nakręci to co ważniejsze a nie np. jedzenie przy stole .
Spotkanie dobrego organizatora to podstawa potrafi rzeczowo podpowiedzieć doradzić rozluźnić stres z tym związany ja spotkałem takiego gościa jest nim Dj.Alex mieszka w Międzyrzeczu ale mozna go namierzyć w Skwierzynie .
Doradził , załatwił wiele podpowiedział wykorzystał swoje doświadczenie i dlatego będę polecał jego usługi .DjAlex jako profesjonalista nie pije a więc odchodzi nam stres z pijana orkiestrą lub chamskimi otrzepinami (maszynka do robienia dzieci)orkiestra jak jest dobra muzycznie ma nowy aranż to słabo poprowadzi zabawę z dj.nie ma problemu zabawy co godzina pełen asortymen ala młodszych starszych co wybierzemy .
Ale rozpisałem się wszyscy mieliśmy problemy a więc ci co jeszcze się zastanawiają mogą skorzystać z podpowiedzi ale mogą ryzykować : Powodzenia .
#3 ~Ania i Michał~
Napisano 31 grudzień 2010 - 13:26
Zadowoleni jesteśmy z możliwości porozmawiania i skorzystania z doświadczenia tej pary , potrafia podpowiedzieć , doradzić pokazuja ofertę na wideo nie maja studia ale profesjonalnie podchodzą do każdej pary kilku znajomych też kożystało z usług tej pary i są zadowoleni.Polecamy miłe wspomnienia utrwalone w dobrej atmosferze na Amali .
Sesja zdjęciowa w plenerze zajefajna pozycje wybrane przeznas i dopasowanie do naszego charakteru .Ceny konkurencyjne ,niższe niż korzystanie z wielu fachowców .
Pozdrawiamy :
Ania i Michał
#4 ~Ewelina i Łukarz~
Napisano 31 grudzień 2010 - 13:51
#5 ~BYLY WESELNIK~
Napisano 22 styczeń 2012 - 16:37
Użytkownik Ewelina i Łukarz dnia 31 grudzień 2010 - 13:51 napisał
Napisano 22 styczeń 2012 - 17:16
Użytkownik jurek dnia 31 grudzień 2010 - 13:23 napisał
Użytkownik Haliko edytował ten post 22 styczeń 2012 - 17:16
#7 ~EMERYT~
Napisano 23 styczeń 2012 - 11:56
Użytkownik Haliko dnia 22 styczeń 2012 - 17:16 napisał
Napisano 23 styczeń 2012 - 14:15
Użytkownik EMERYT dnia 23 styczeń 2012 - 11:56 napisał
Owszem,"Piastowska"nie jest przystosowana do dużych wesel i ci,którzy je zamawiaja dobrze o tym wiedzą,nikt nikogo nie zmusza aby tam robił wesele.Jednakże ludzie znając menu tej restauracji bardzo chcą tam urządzać wesela.Zazwyczaj wcale nie mówią,że będzie to np na sto osób,bo nikt by na to się nie zgodził.Podają np:60 a następnie przed sama impreza mówią,że" no niestety parę osób doszło".No i jak myślisz,co szefostwo ma wtedy zrobić?odmówić?to stracą duże pieniądze,bo ktoś inny by mógł tam zrobić wesele.Rodzina prosi więc nie maja wyjścia.Potem niestety jest trochę ciasno.Ale przecież goście o tym nie wiedzą i psioczą nie na tych co trzeba.
Faktem niezaprzeczalnym jest że w "Piastowskiej"jest najlepsze jedzenie,takie można rzec domowe,smakuje każdemu.Byłam i na Sylwestra,na stypach,na zabawach karnawałowych i zawsze i ja i znajomi byli bardzo zadowoleni.
Dlatego bulwersuje mnie jak ktoś próbuje oczerniać dla nie wiadomo jakich celów.Nie róbcie takich rzeczy bo to nieładnie.
Dodam,że piszę to sama od siebie,nie promuje nikogo,jestem po prostu obiektywna.
Użytkownik Haliko edytował ten post 23 styczeń 2012 - 14:16
#9 ~maciek~
Napisano 23 styczeń 2012 - 15:48
Użytkownik Haliko dnia 23 styczeń 2012 - 14:15 napisał
Owszem,"Piastowska"nie jest przystosowana do dużych wesel i ci,którzy je zamawiaja dobrze o tym wiedzą,nikt nikogo nie zmusza aby tam robił wesele.Jednakże ludzie znając menu tej restauracji bardzo chcą tam urządzać wesela.Zazwyczaj wcale nie mówią,że będzie to np na sto osób,bo nikt by na to się nie zgodził.Podają np:60 a następnie przed sama impreza mówią,że" no niestety parę osób doszło".No i jak myślisz,co szefostwo ma wtedy zrobić?odmówić?to stracą duże pieniądze,bo ktoś inny by mógł tam zrobić wesele.Rodzina prosi więc nie maja wyjścia.Potem niestety jest trochę ciasno.Ale przecież goście o tym nie wiedzą i psioczą nie na tych co trzeba.
Faktem niezaprzeczalnym jest że w "Piastowskiej"jest najlepsze jedzenie,takie można rzec domowe,smakuje każdemu.Byłam i na Sylwestra,na stypach,na zabawach karnawałowych i zawsze i ja i znajomi byli bardzo zadowoleni.
Dlatego bulwersuje mnie jak ktoś próbuje oczerniać dla nie wiadomo jakich celów.Nie róbcie takich rzeczy bo to nieładnie.
Dodam,że piszę to sama od siebie,nie promuje nikogo,jestem po prostu obiektywna.
#10 ~marzena~
Napisano 23 styczeń 2012 - 16:41
#11 ~Gość~
Napisano 23 styczeń 2012 - 16:50
Użytkownik marzena dnia 23 styczeń 2012 - 16:41 napisał
mam swoje zdanie i inną knajpkę, bez reklamy ale standart, nie powiem, ok.
#12 ~sasas~
Napisano 23 styczeń 2012 - 22:47
Napisano 24 styczeń 2012 - 08:36
Użytkownik maciek dnia 23 styczeń 2012 - 15:48 napisał
W swoim poście chciałam tylko powiedzieć,że skoro ludzie tam zamawiają przyjęcia i trzeba długo czekać w kolejce i wszędzie chwalą,to po co wypisywać,że jest "be"?Przecież jakby było tak zle,to każdy by wolał coś innego prawda?
Ja osobiście jestem przeciwnikiem dużych wesel,uważam że młodzi robią kosztowne przyjęcia,rodzice najczęściej biorą kredyty aby się pokazać,a potem dzieci po roku,dwóch......się rozwodzą a dług zostaje.No i młodzi nie myślą dziś o podstawowej rzeczy jaką jest własne mieszkanie tylko o wystawnym przyjęciu.
#14 ~XXX~
#15 ~GOSC~
Napisano 24 styczeń 2012 - 09:05
#16 ~WIOLA~
Napisano 27 styczeń 2012 - 12:04
#17 ~mib~
Napisano 29 styczeń 2012 - 09:27
Użytkownik WIOLA dnia 27 styczeń 2012 - 12:04 napisał
Napisano 29 styczeń 2012 - 22:07
Użytkownik Patryk dnia 31 grudzień 2010 - 13:07 napisał
~Ania i Michał~ Napisano 31 grudzień 2010 - 13:26
Właśnie my też skorzystaliśmy z usług tego Dj. on razem z żoną organizuje przyjęcia weselne muzyka kamera foto razem i w jednej cenie jakość przyzwoita .
~Ewelina i Łukarz~ Napisano 31 grudzień 2010 - 13:51
My również skorzystalismy z usług tej pary jesteśmy zadowoleni choć ślub był 2 lata temu ale do dzisiaj mile wspominamy nasze wesele dobrze zorganizowane , świetne zabawy , konkursy liczne i na poziomie , muzyka dobrana odpowiednio krótkie przerwy , poprawiny całkiem w innym klimacie lat 90-tych super .
#19 ~alka~
Napisano 29 styczeń 2012 - 22:15
#20 ~Dj.Alex~
Napisano 30 styczeń 2012 - 17:05
Dopasowuje repertuar do indywidualnych potrzeb osób zainteresowanych,polecam gry zabawy oraz sesje zdjęciowe plenerowe. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu tel. 601370812 Najlepszą reklamą są Pary, które rok w rok są zadowolone i polecają moje usługi.
Pozdrawiam
DjAlex.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia