Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~~ABC~~

~~ABC~~
  • Goście

Napisano 16 styczeń 2010 - 10:09

Wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że pies i mieszkanie w którym przebywa po prostu przeraźliwie śmierdzi. Co innego na wsi gdzie pies ma swoją budę. Owszem jest zwierzęciem sympatycznym, ale to nie powód, żeby się z nim bratać. W kłopotach najlepszy jest drugi dobry człowiek !

#2 ~Jarosław G.~

~Jarosław G.~
  • Goście

Napisano 16 styczeń 2010 - 12:54

Od wielka Pan odkrył TAJEMNICE szanowny Panie " AKTORZE " nalezy przyznać Panu NOBLA

#3 ~~gorzowianka~~

~~gorzowianka~~
  • Goście

Napisano 16 styczeń 2010 - 13:40

Wyświetl postUżytkownik ~ABC~ dnia 16.01.2010, 10:09:17 napisał

Wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że pies i mieszkanie w którym przebywa po prostu przeraźliwie śmierdzi. Co innego na wsi gdzie pies ma swoją budę. Owszem jest zwierzęciem sympatycznym, ale to nie powód, żeby się z nim bratać. W kłopotach najlepszy jest drugi dobry człowiek !

Jeżeli nie dbasz o czystość, nie sprzątasz i nie myjesz się - to zawsze w mieszkaniu będzie przeraźliwie śmierdzieć. Oczywiście po spacerze psia sierść niezbyt pachnie, ale to szybko mija. Po prostu, jeśli dbasz o czystość, to w mieszkaniu nie ma nieprzyjemnych zapachów. Chyba, że rybę smażysz lub gotujesz kiszoną kapustę....

#4 ~DO ABC~

~DO ABC~
  • Goście

Napisano 06 luty 2012 - 19:01

Drogi Panie/Pani, bardzo sie Pan/i myli twierdzac ze na klopoty najlepszy drugi czlowiek! Od lat mam depresje, w kolo mnie juz nikogo nie ma, choc swego czasu bylo mnostwo osob. Nie ma nikogo bo nie chce przebywac z falszywymi ludzmi. Ludzie to najgorsze bestie! Teraz mam psa i czuje sie o niebo lepiej. Czesto sie usmiecham, nie mysle o problemach gdy przyjdzie i polozy sie na mnie, popatrzy tymi swoimi oczami. Moge stwierdzic ze choroba mija! :) Z ludzmi rozmawiam tylko gdy musze. Zwierzeta sa cudowne, nalezy im pomagac, czy to pies, czy kot, czy malutka myszka.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych