Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

21 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~ala~

~ala~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 00:20

Sobie barierki książęta wymyślili.... ale jak się tak człowiek zastanowi, to nawet lepiej, bo można nieszczęśników z przodu wyciągnąć, a jakby ich tak przycisło do sceny to mogłoby być gorzej ojoj.
Jak ten Owsiak to robi, że wszystko się kręci to ja nie wiem, ale chce na Woodstock buuuuu ;(

#2 ~najret~

~najret~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 10:12

The Prodigy niestety ale zepsuli nam nasz kochany Woodstock!
Supergwiazda... słucham ich muzyki, ale to co się działo w sobotę już w sumie od popołudnia na woodstockowym polu to porażka była! Ten teren nie był przygotowany na taką ilość ludzi.
Jurek Owsiak chce przystanku pokoju, chce łączyć subkultury, ale electro-chamstwo niestety nigdy nie będzie tolerowane ani przyjęte z otwartymi ramionami na Woodstocku.
Mam nadzieje, że za rok przyjedzie kapela w stylu i z klasą Papa Roach. Ich zeszłoroczny koncert był niesamowity.
Wolę nie oglądać gwiazd, a spędzić super wood z przyjaciółmi w spokoju :)

#3 Haliko

Haliko

Zawodowiec

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 895 postów

Napisano 07 sierpień 2011 - 12:01

Wraz z mężem bardzo żałujemy,że mamy lat tyle co mamy i z różnych wzgledow nie możemy brać udziału w takich imprezach.Jesteśmy pełni podziwu dla Owsiaka i całej ekipie,że tak potrafią zorganizowac to wszystko!Jak oglądam ten tłum prawie 700 tys.ludzi toż to niemal jak jakies duze miasto.Na całym świecie nie ma chyba podobnej imprezy by tyle luda w jednym miejscu zgromadzić.
Nasi sąsiedzi pojechali i czekamy na ich przyjazd i wrażenia.
Podobno iluś tam księzy i zakonnic było tylko nie wiem po co?pewnie znow beda filmowane jakies skrajne przypadki np.pijanych i będą huczec jaka to rozpusta na tym przystanku.Nie mogą przeboleć ile by kasy mogli tam zebrać,bo niech by kazdy dał choćby złotówkę to by 700 tys mieli!

#4 ~Ewa Mewa~

~Ewa Mewa~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 12:47

BYŁO BOSKO! JUREK, JESTEŚ BOSKI, LUDZIE, JESTEŚCIE BOSCY! DALIM MY CZADU! :D

Wszyscy zachowywali się przepięknie, drobne incydenty na 700 tys. ludzi, to i tak sukces, a będzie coraz lepiej. Najpiękniejsze trzy dni w roku.
p.s. Kędzior, buziaki!

#5 ~Ewa Mewa~

~Ewa Mewa~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 12:50

Wyświetl postUżytkownik najret dnia 07 sierpień 2011 - 10:12 napisał

The Prodigy niestety ale zepsuli nam nasz kochany Woodstock!
Supergwiazda... słucham ich muzyki, ale to co się działo w sobotę już w sumie od popołudnia na woodstockowym polu to porażka była! Ten teren nie był przygotowany na taką ilość ludzi.
Jurek Owsiak chce przystanku pokoju, chce łączyć subkultury, ale electro-chamstwo niestety nigdy nie będzie tolerowane ani przyjęte z otwartymi ramionami na Woodstocku.
Mam nadzieje, że za rok przyjedzie kapela w stylu i z klasą Papa Roach. Ich zeszłoroczny koncert był niesamowity.
Wolę nie oglądać gwiazd, a spędzić super wood z przyjaciółmi w spokoju :)

I wszystko na ten temat. Zgadzam się z Tobą w 100%.

#6 ~Lili~

~Lili~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 13:31

Koncert The Prodigy był po prostu żałosny. NIe wiem za jakie gwiazdy się oni uważają , a by co chwila krzyczeć do tlumu ( który wiadomo , że będzie napierał na te barierki ) aby się" KU** odsuneli" za komplement rówienież nie uważam tego jezeli koleś krzyczy " Fucking people"

#7 GAJOWY

GAJOWY

Zawodowiec

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów

Napisano 07 sierpień 2011 - 13:50

Nigdy nie byłem fanem Prodigy i zaraz po występie Gentleman odszedłem z rejonu sceny na ulicę. Była to dobra decyzja, bo od sceny do ulicy szedłem z żoną 20 minut, a kupa ludzi nadal tam napierała. Posłuchałem trochę Prodigy i uważam, że było wiele fajniejszych zespołów na Woodstocku. Zupełnym szaleństwem był występ Helloween, którzy grają nadal rewelacyjnie. W tym roku pierwszy raz poczułem, że było zbyt dużo ludzi, ale atmosfera jak zawsze rewelacyjna.

#8 ~weteran PW~

~weteran PW~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 15:19

Wyświetl postUżytkownik GAJOWY dnia 07 sierpień 2011 - 13:50 napisał

Nigdy nie byłem fanem Prodigy i zaraz po występie Gentleman odszedłem z rejonu sceny na ulicę. Była to dobra decyzja, bo od sceny do ulicy szedłem z żoną 20 minut, a kupa ludzi nadal tam napierała. Posłuchałem trochę Prodigy i uważam, że było wiele fajniejszych zespołów na Woodstocku. Zupełnym szaleństwem był występ Helloween, którzy grają nadal rewelacyjnie. W tym roku pierwszy raz poczułem, że było zbyt dużo ludzi, ale atmosfera jak zawsze rewelacyjna.

Miałem podobne wrażenia -- lubię tłum , ale ten był naprawdę już męczący. Helloween super , Airbourne muzycznie mnie zaskoczył w pozytywnym tegoż słowa znaczeniu :D i wiele by jeszcze wymieniać a na Arce Noego to byłem pod samą sceną i momentami to aż łezki mi się w oczach pojawiały :rolleyes: (a mam 40 lat). Muzycznie dla mnie to był jeden z lepszych PW od kilku lat -- za wyjątkiem PRODIGY ( no sorrki , ale w zupełności mnie nie ruszyli - próbowałem ich oglądać z lasku gdzie byliśmy rozbici - tłum prawie podchodził pod nasze namioty-- ale po około 2-3 utworach myślałem że mnie ... i kolejne sorrki dla fanów tej muzy .. myślałem iż mnie szlaQ trafi) . U Kriszny były normalnie odloty - a i na folkowej całkiem , całkiem

#9 ~Tomek~

~Tomek~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 20:52

Wyświetl postUżytkownik weteran PW dnia 07 sierpień 2011 - 15:19 napisał

Miałem podobne wrażenia -- lubię tłum , ale ten był naprawdę już męczący. Helloween super , Airbourne muzycznie mnie zaskoczył w pozytywnym tegoż słowa znaczeniu :D i wiele by jeszcze wymieniać a na Arce Noego to byłem pod samą sceną i momentami to aż łezki mi się w oczach pojawiały :rolleyes: (a mam 40 lat). Muzycznie dla mnie to był jeden z lepszych PW od kilku lat -- za wyjątkiem PRODIGY ( no sorrki , ale w zupełności mnie nie ruszyli - próbowałem ich oglądać z lasku gdzie byliśmy rozbici - tłum prawie podchodził pod nasze namioty-- ale po około 2-3 utworach myślałem że mnie ... i kolejne sorrki dla fanów tej muzy .. myślałem iż mnie szlaQ trafi) . U Kriszny były normalnie odloty - a i na folkowej całkiem , całkiem

#10 ~PatrykPoznań~

~PatrykPoznań~
  • Goście

Napisano 07 sierpień 2011 - 22:01

Koncert Prodigy extra:D szął po prostu...barierki może i 1 raz ale to dla bezpieczenstwa było stałem pod samą sceną i tyle ludzi co prosiło zeby ich wyciagnąć bo tłum i ścisk były ogromne ale to normalne na koncertach prodigy wiedzieli co robią(już raz byłem na ich koncercie więc wiem o czym mówie).

#11 ~Łukasz~

~Łukasz~
  • Goście

Napisano 08 sierpień 2011 - 08:25

zespół apelował o cofnięcie się ludzi za barierki? on wyzywał ludzi, gwiazdeczki!!!!!!! tak sie nie robi

#12 ~beehoo~

~beehoo~
  • Goście

Napisano 08 sierpień 2011 - 10:35

Przystanek był rewelacyjny,chociaż od ostatniego przybyło mi parę latek to siły mnie nie opuścił aby szaleć pod sceną.Airbourne, Projekt Republika, Enej, Łąki Łan oraz charyzmatyczne Prodigy jak dla mnie stworzyły świetne przedstawienie.Nie rozumiem tylko tych co piszą że Prodigy zawiodło.Może nie lubią takiej muzyki? Nieważne , ja tyle potu i energii nie straciłem nigdy wcześnie co na kultowej kapeli.A pod sceną klimat był niesamowity!!! Poza tym w Kostrzynie było bezpiecznie, nie spotkałem żadnej agresji. Poza tym fajnie że był czynny odkryty basen w tym mieście, co za ulga była, ochłodzić się w wodzie bez stania w kolejkach.Jurek Owsiak spisał się na medal,brawo!

#13 ~misiek~

~misiek~
  • Goście

Napisano 08 sierpień 2011 - 11:21

mogfe byc pewny ze Prodigy juz nie przyjedzie na wooda :)

#14 ~JOasia~

~JOasia~
  • Goście

Napisano 08 sierpień 2011 - 11:45

Wyświetl postUżytkownik misiek dnia 08 sierpień 2011 - 11:21 napisał

mogfe byc pewny ze Prodigy juz nie przyjedzie na wooda :)

Mam taką nadzieję .. gdy się zaczął koncert Prodigy ludzie zaczęli chodzić nam po namiotach. Po drugie nie mogliśmy wytrzymać tej "muzyki" więc jak najszybciej się z naszą grupą spakowaliśmy i na PKP. Już woleliśmy czekać 4h na pociąg niż "to coś" słuchać.

#15 ~gocha~

~gocha~
  • Goście

Napisano 08 sierpień 2011 - 17:54

Generalnie się zgadzam, tłum zaduży,występ nienajlepszy. Pod koniec lat osiemdziesiątych jezdziłam do Jarocina i jakoś bardziej mi się podobało.4 lata temu też byłam z dziećmi i mężem w Jarocinie -było inaczej ale fajnie.Moim starszym dzieciakom na Woodstocku się podobało - tym razem były ze swoją własną ekipą. My starzy byliśmy sami :) z 5 letnim dzieckiem i pierwszy raz było tak że ludzie chcieli nas bić za to że przyjechaliśmy z dzieckiem na festiwal jak dotąd to nigdy nie stanowiło problem. W przyszłym roku chyba znów zachaczę o Jarocin bo Kostrzyn mnie odstraszył.

#16 ~tusia~

~tusia~
  • Goście

Napisano 09 sierpień 2011 - 11:38

Ja z moją ekipą byliśmy drugi raz na Przystanku Woodstock. Całokształt wyszedł pozytywnie jednak każdy z nas miał dość tego co działo sie na Prodigy. Ludzie dosłownie chodzili po naszych namiotach, deptali również nas. Jeden z fanów the Prodigy zwrócił mi uwagę, że "zrobiliśmy sobie piknik z koncertu" bo był przekonany, że to tylko koncert jego ulubionego zespołu, a nie jakaś dłuższa impreza. Tamten rok wspominam lepiej. Teren nie był przygotowany na taka liczbę ludzi, a i Pokojowych ciągle brakowało. Jurek ze sceny przez dwa dni do nas apelował o szacunek dla tych co przyjadą na the Prodigy niestety ich chyba nikt nie poinformował, że też muszą nas szanować. Woodstock 2011 super jednak bez przedostatniego koncertu byłby lepszy. Tak myślę.

#17 ~P.~

~P.~
  • Goście

Napisano 09 sierpień 2011 - 20:00

Zgadzam się z przedmówczynią. Woodstock 2011 super ale bez przedostatniego koncertu. Nikt nie był przygotowany na taką ilość osób Ja wróciłam do domu ze złamanym nosem bo pewien chłopak po prostu przeszedł mi po twarzy.

#18 ~Fena~

~Fena~
  • Goście

Napisano 11 sierpień 2011 - 12:29

Mam dokładnie to samo wrażenie, gdyby nie Prodigy było by znacznie lepiej!

#19 ~KK Skwierzyna~

~KK Skwierzyna~
  • Goście

Napisano 11 sierpień 2011 - 22:00

Witam! Byłem na kilku woodstock'ach, ale ten ostatni naprawdę był mega przesadzony :D Impreza była naprawdę świetna! Dziękujemy Ci Jurku, że pamiętasz też o ludziach, którzy tak jak ja lubują się w innych klimatach muzycznych;). Proszę tez o wyrozumiałość pozostałych Woodstockowiczów, którym nie podobało się, że przyjechali ludzie inni niż oni. Ja sam byłem ubrany w jasne ciuchy kupione w zwykłym sklepie i z włosami zrobionymi na żel i bawiłem się naprawdę świetnie na Gentelmanie jak i na Prodigy. Fakt faktem było strasznie duszno i ciasno jak się tłumy zleciały, ale mimo wszystko dało się jakoś bawić. Co do agresji to i ja też się z takową spotkałem i uwaga nie tylko tak jak co niektórzy piszą od "techno mułów" ale tez i od "metalowców" itp. Także nie można mówić, że agresje wywoływali tylko ludzie którzy przyjechali specjalnie na Prodigy, bo to nie jest zależne od tego jak ktoś się ubiera i czego słucha, ale jakim się jest człowiekiem. Spotkałem też wielu wspaniałych ludzi o różnych poglądach i z różnych ugrupowań społecznych, i oby takich ludzi było jak najwiecej na Woodstocku! PW jest pokojową imprezą i każdy, który tam przybywa musi się tej zasady trzymać! Nie psujmy tego klimatu!!! Jestem zwykłym chłopakiem i nigdy nie przeszkadzało mi to, że ktoś się ubierał inaczej niż ja, bądź też słuchał innej muzyki niż ta, którą ja słucham. KAżdy nosi i słucha to co lubi.
Jeszcze raz Dziękuje Wszystkim Organizatorom Przystanku Woodstock za całą impręzę i za Prodigy(mimo iż za bardzo sie panoszyli i obrażali ludzi bawiących się)! Jurku Nie zapomnij o nas "technomułach :)" bo są wśród nas też normalni ludzie, którzy nie pierwszy raz byli na Woodstocku i Naprawdę cieszymy się, że w tym roku pamiętaliście o nas i moglem też posłuchać na Przepięknej imprezie muzyki, którą lubię słuchać na codzień. Oprócz Prodigy były też inne, świetne zespoły takie jak Gentelmen i inne, które naprawdę wpadły mi w ucho, chociaż nie słucham takiej muzyki na codzień ;). Nie ma co się ograniczać do jednego gatunku muzycznego. Ja osobiście słucham wszystkiego co dobre, nie wazne czy "metal" czy "techno" :D.
Pozdrawiam PEACE! i widzimy sie na nastepnym Woodstocku!

#20 ~RAVAŁ~

~RAVAŁ~
  • Goście

Napisano 12 sierpień 2011 - 10:32

Na progigy nawet nie zamierzałem iść bo jakoś nie toleruje tego typu muzyki. Niesamowite były za to Zielone Żabki u kriszny. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok :rolleyes:

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych