Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Oddam w dobre ręce 4 piekne szczeniaki

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 pies

pies

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 16 grudzień 2011 - 11:16

Witam! oddam tylko w dobre ręce 4 piekne szczeniaki. Przyszły na świat 9 listopada. Rasa - mieszaniec - pinczer miniaturowy z jamnikiem - będą niewielkie, bardzo dobre do mieszkania, ale też na dwór. 3 pieski - jeden brązowy, dwa czarne podpalane i 1 suczka - czarna podpalana. Zainteresowanych proszę o kontakt: szymonmuzyk@wp.pl , tel 601352824. Mam nadzieję, że pieski znajdą dobry dom. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcie na maila.

#2 ~zmartwiona~

~zmartwiona~
  • Goście

Napisano 16 grudzień 2011 - 19:04

A ja mam nadzieje,ze bedzie problem z oddaniem szczeniaczkow.. Kto dzisiaj bierze pieski????? Ludzie sami maja problemy jak zwiazac koniec z koncem. Wziac pieska to wielki obowiazek.W innym przypadku poniewierka i marny los pieskow .Nalezy koniecznie wysterylizowac suczke i bedzie Pani miala z glowy problem szczeniat. Dzisiaj przyczyila sie Pani do powiekrzenia ilosci bezdomnych pieskow.Lepiej niech ludzie biora pieski ze schronisk ,tam to jest DOPIERO NIESZCZESCIE I TRAGEDIA.
A TO WSZYSTKO DZIEKI BEZMYSLNEMU ROZMNAZANIU ZWIERZAT PRZEZ NIEMYSLACEGO CZLOWIEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELKJA KARA ZA BEZMYSLNE ROZMNAZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#3 pies

pies

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 17 grudzień 2011 - 10:21

Wyświetl postUżytkownik zmartwiona dnia 16 grudzień 2011 - 19:04 napisał

A ja mam nadzieje,ze bedzie problem z oddaniem szczeniaczkow.. Kto dzisiaj bierze pieski????? Ludzie sami maja problemy jak zwiazac koniec z koncem. Wziac pieska to wielki obowiazek.W innym przypadku poniewierka i marny los pieskow .Nalezy koniecznie wysterylizowac suczke i bedzie Pani miala z glowy problem szczeniat. Dzisiaj przyczyila sie Pani do powiekrzenia ilosci bezdomnych pieskow.Lepiej niech ludzie biora pieski ze schronisk ,tam to jest DOPIERO NIESZCZESCIE I TRAGEDIA.
A TO WSZYSTKO DZIEKI BEZMYSLNEMU ROZMNAZANIU ZWIERZAT PRZEZ NIEMYSLACEGO CZLOWIEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELKJA KARA ZA BEZMYSLNE ROZMNAZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzę dobrego samopoczucia z takimi poglądami. Oglądajcie więcej tych tępych polskich mediów i wierzcie w to, że wszyscy wokół są źli. Źli są Ci co trzymają psy, koty, króliki itd bo przecież na pewno nie potrafią się nimi zająć i oczywiście znęcają się nad nimi psychicznie i fizycznie. Ludzie opanujcie się.

#4 ~loi~

~loi~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2011 - 16:21

Wyświetl postUżytkownik pies dnia 17 grudzień 2011 - 10:21 napisał

Życzę dobrego samopoczucia z takimi poglądami. Oglądajcie więcej tych tępych polskich mediów i wierzcie w to, że wszyscy wokół są źli. Źli są Ci co trzymają psy, koty, króliki itd bo przecież na pewno nie potrafią się nimi zająć i oczywiście znęcają się nad nimi psychicznie i fizycznie. Ludzie opanujcie się.
Okaż swoje wielkie serce i adoptuj któregoś:http://www.dogomania.pl/search.php?searchid=15574797

#5 ~gosc zly~

~gosc zly~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2011 - 20:32

Wlasnie!!!!!!!!!!!!!!! Adoptuj czlowieku,a nie ROZMNAZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2011 - 09:13

Również jestem wściekła na takich ludzi!!! Jak można bezmyślnie rozmnażać jak tyle zwierząt i taki ogrom cierpienia?! Jakim trzeba być półgłówkiem, bo już nie mam siły na takich ludzi. Dosyć mówienia spokojnie o cierpieniu zwierząt. Dlaczego nikt nie interweniuje, nie wlepia mandatów takim "ludziom"???!!! Od stycznia wchodzi nowa ustawa. Jest jasny zakaz rozmnażania!!! Tylko w zarejestrowanych hodowlach można rozmnażać. Choć i to powinno być zakazane!!! Na litość boską pomyśl o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć. Czy tak trudno zrozumieć,że każdy następny piesek zmniejsza szansę na adopcję dla tych biedaków w schroniskach. Jedź tak i zobacz na własne oczy jak one się tam czują jak błagają o nowy, ciepły dom i wtedy zastanów się co robisz. Schronisko to nie jest azyl,hotel SPA. Dlaczego nikt nie interweniuje w internecie. Jakim prawem ludzie słodko sobie rozmnażają dla zysku. Nie wolno dorabiać się na cierpieniu zwierząt. Co za kraj, co za ludzie??? Pazerność, brak świadomości i wrażliwości!!!

#7 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2011 - 11:45

BRAWO ,MADRY I DOBRY CZLOWIEKU. WIECEJ TAKICH LUDZI!!!!!!!!!!!! PRZEKLINAJMY i NAPIETNUJMY TAKICH DEBILI ,CO ROZMNAZAJA!!!!!!!! A POTEM DOMOW SZUKAJA. A ZOSTAN Z TYMI SZCZENIAKAMI KARM JE I OPIEKUJ SIE NIMI . ZOBACZYSZ JAK TO JEST.RADZE POJECHAC DO SCHRONISKAQ i POBYC TAM CALY DZIEN ,Z TYMI BIEDNYM I CIERPIACYM PIESKAMI TO MOZE WRESZCIE ZROZUMIESZ !!!!
ZE NIE NALEZY ROZMNAZAC!!!!!!!!!!!!
BARDZO MI ZAL TYCH SZCZENIACZKOW WLASCICIELA NIE NAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!

#8 ~.~

~.~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2011 - 13:51

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 19 grudzień 2011 - 11:45 napisał

BRAWO ,MADRY I DOBRY CZLOWIEKU. WIECEJ TAKICH LUDZI!!!!!!!!!!!! PRZEKLINAJMY i NAPIETNUJMY TAKICH DEBILI ,CO ROZMNAZAJA!!!!!!!! A POTEM DOMOW SZUKAJA. A ZOSTAN Z TYMI SZCZENIAKAMI KARM JE I OPIEKUJ SIE NIMI . ZOBACZYSZ JAK TO JEST.RADZE POJECHAC DO SCHRONISKAQ i POBYC TAM CALY DZIEN ,Z TYMI BIEDNYM I CIERPIACYM PIESKAMI TO MOZE WRESZCIE ZROZUMIESZ !!!!
ZE NIE NALEZY ROZMNAZAC!!!!!!!!!!!!
BARDZO MI ZAL TYCH SZCZENIACZKOW WLASCICIELA NIE NAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!
Niestety podejrzewam ze nasze gadanie nic nie zmieni :( Ten temat powinien być poruszany w szkołach.Już dzieci zamiast wyjscia do kina powinny mieć wizytę w schronisku.Tam ktoś powinien im wytłumaczyć że rozmnażanie zwierząt to nic dobrego a małego szczeniaczka można zabrać właśnie z tego schroniska a nie kupować na giełdzie.Starym koniam jak ten od szczeniaczków chyba już nic nie pomoże :angry: Na głupotę nie ma lekarstwa :angry: żeby chociaż spróbował zgłębić temat i pomyślał nad tym co robi........

#9 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2011 - 15:31

Po 1oo kroc PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!! .Uczyc dzieci juz od przedszkola a po latach beda efekty. Ten temat to rozumiemy MY LUDZIE ,KTORZY KOCHAJA ZWIERZETA I SA WRAZLIWi NA ICH CIERPIENIE. I NIECH ZADEN TUMAN CO TEGO NIE ROZUMIE NIE PODWJMUJE DYSKUSJI Z NAMI. PRAWDA MILOSNICY ZWIERZAT??????????????????????????????????????

#10 ~dżokej~

~dżokej~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2011 - 16:04

Oddam konia w szybkie ręce...

#11 ~~*****~

~~*****~
  • Goście

Napisano 20 grudzień 2011 - 00:40

Konia wez w swoje rece i jazda!!!!!!!!!!!!

#12 ~:)~

~:)~
  • Goście

Napisano 20 grudzień 2011 - 06:13

Wyświetl postUżytkownik ~***** dnia 20 grudzień 2011 - 00:40 napisał

Konia wez w swoje rece i jazda!!!!!!!!!!!!
......tylko go nie przegrzej :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych