Oddam w dobre ręce 4 piekne szczeniaki
Rozpoczęty przez
pies
, gru 16 2011 11:16
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 grudzień 2011 - 11:16
Witam! oddam tylko w dobre ręce 4 piekne szczeniaki. Przyszły na świat 9 listopada. Rasa - mieszaniec - pinczer miniaturowy z jamnikiem - będą niewielkie, bardzo dobre do mieszkania, ale też na dwór. 3 pieski - jeden brązowy, dwa czarne podpalane i 1 suczka - czarna podpalana. Zainteresowanych proszę o kontakt: szymonmuzyk@wp.pl , tel 601352824. Mam nadzieję, że pieski znajdą dobry dom. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcie na maila.
#2 ~zmartwiona~
Napisano 16 grudzień 2011 - 19:04
A ja mam nadzieje,ze bedzie problem z oddaniem szczeniaczkow.. Kto dzisiaj bierze pieski????? Ludzie sami maja problemy jak zwiazac koniec z koncem. Wziac pieska to wielki obowiazek.W innym przypadku poniewierka i marny los pieskow .Nalezy koniecznie wysterylizowac suczke i bedzie Pani miala z glowy problem szczeniat. Dzisiaj przyczyila sie Pani do powiekrzenia ilosci bezdomnych pieskow.Lepiej niech ludzie biora pieski ze schronisk ,tam to jest DOPIERO NIESZCZESCIE I TRAGEDIA.
A TO WSZYSTKO DZIEKI BEZMYSLNEMU ROZMNAZANIU ZWIERZAT PRZEZ NIEMYSLACEGO CZLOWIEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELKJA KARA ZA BEZMYSLNE ROZMNAZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A TO WSZYSTKO DZIEKI BEZMYSLNEMU ROZMNAZANIU ZWIERZAT PRZEZ NIEMYSLACEGO CZLOWIEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 17 grudzień 2011 - 10:21
Użytkownik zmartwiona dnia 16 grudzień 2011 - 19:04 napisał
A ja mam nadzieje,ze bedzie problem z oddaniem szczeniaczkow.. Kto dzisiaj bierze pieski????? Ludzie sami maja problemy jak zwiazac koniec z koncem. Wziac pieska to wielki obowiazek.W innym przypadku poniewierka i marny los pieskow .Nalezy koniecznie wysterylizowac suczke i bedzie Pani miala z glowy problem szczeniat. Dzisiaj przyczyila sie Pani do powiekrzenia ilosci bezdomnych pieskow.Lepiej niech ludzie biora pieski ze schronisk ,tam to jest DOPIERO NIESZCZESCIE I TRAGEDIA.
Życzę dobrego samopoczucia z takimi poglądami. Oglądajcie więcej tych tępych polskich mediów i wierzcie w to, że wszyscy wokół są źli. Źli są Ci co trzymają psy, koty, króliki itd bo przecież na pewno nie potrafią się nimi zająć i oczywiście znęcają się nad nimi psychicznie i fizycznie. Ludzie opanujcie się.
#4 ~loi~
Napisano 17 grudzień 2011 - 16:21
Użytkownik pies dnia 17 grudzień 2011 - 10:21 napisał
Życzę dobrego samopoczucia z takimi poglądami. Oglądajcie więcej tych tępych polskich mediów i wierzcie w to, że wszyscy wokół są źli. Źli są Ci co trzymają psy, koty, króliki itd bo przecież na pewno nie potrafią się nimi zająć i oczywiście znęcają się nad nimi psychicznie i fizycznie. Ludzie opanujcie się.
#5 ~gosc zly~
Napisano 17 grudzień 2011 - 20:32
Wlasnie!!!!!!!!!!!!!!! Adoptuj czlowieku,a nie ROZMNAZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#6 ~Gość~
Napisano 19 grudzień 2011 - 09:13
Również jestem wściekła na takich ludzi!!! Jak można bezmyślnie rozmnażać jak tyle zwierząt i taki ogrom cierpienia?! Jakim trzeba być półgłówkiem, bo już nie mam siły na takich ludzi. Dosyć mówienia spokojnie o cierpieniu zwierząt. Dlaczego nikt nie interweniuje, nie wlepia mandatów takim "ludziom"???!!! Od stycznia wchodzi nowa ustawa. Jest jasny zakaz rozmnażania!!! Tylko w zarejestrowanych hodowlach można rozmnażać. Choć i to powinno być zakazane!!! Na litość boską pomyśl o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć. Czy tak trudno zrozumieć,że każdy następny piesek zmniejsza szansę na adopcję dla tych biedaków w schroniskach. Jedź tak i zobacz na własne oczy jak one się tam czują jak błagają o nowy, ciepły dom i wtedy zastanów się co robisz. Schronisko to nie jest azyl,hotel SPA. Dlaczego nikt nie interweniuje w internecie. Jakim prawem ludzie słodko sobie rozmnażają dla zysku. Nie wolno dorabiać się na cierpieniu zwierząt. Co za kraj, co za ludzie??? Pazerność, brak świadomości i wrażliwości!!!
#7 ~gosc~
Napisano 19 grudzień 2011 - 11:45
BRAWO ,MADRY I DOBRY CZLOWIEKU. WIECEJ TAKICH LUDZI!!!!!!!!!!!! PRZEKLINAJMY i NAPIETNUJMY TAKICH DEBILI ,CO ROZMNAZAJA!!!!!!!! A POTEM DOMOW SZUKAJA. A ZOSTAN Z TYMI SZCZENIAKAMI KARM JE I OPIEKUJ SIE NIMI . ZOBACZYSZ JAK TO JEST.RADZE POJECHAC DO SCHRONISKAQ i POBYC TAM CALY DZIEN ,Z TYMI BIEDNYM I CIERPIACYM PIESKAMI TO MOZE WRESZCIE ZROZUMIESZ !!!!
ZE NIE NALEZY ROZMNAZAC!!!!!!!!!!!!
BARDZO MI ZAL TYCH SZCZENIACZKOW WLASCICIELA NIE NAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!
#8 ~.~
Napisano 19 grudzień 2011 - 13:51
Użytkownik gosc dnia 19 grudzień 2011 - 11:45 napisał
BRAWO ,MADRY I DOBRY CZLOWIEKU. WIECEJ TAKICH LUDZI!!!!!!!!!!!! PRZEKLINAJMY i NAPIETNUJMY TAKICH DEBILI ,CO ROZMNAZAJA!!!!!!!! A POTEM DOMOW SZUKAJA. A ZOSTAN Z TYMI SZCZENIAKAMI KARM JE I OPIEKUJ SIE NIMI . ZOBACZYSZ JAK TO JEST.RADZE POJECHAC DO SCHRONISKAQ i POBYC TAM CALY DZIEN ,Z TYMI BIEDNYM I CIERPIACYM PIESKAMI TO MOZE WRESZCIE ZROZUMIESZ !!!!
#9 ~ola~
Napisano 19 grudzień 2011 - 15:31
Po 1oo kroc PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!! .Uczyc dzieci juz od przedszkola a po latach beda efekty. Ten temat to rozumiemy MY LUDZIE ,KTORZY KOCHAJA ZWIERZETA I SA WRAZLIWi NA ICH CIERPIENIE. I NIECH ZADEN TUMAN CO TEGO NIE ROZUMIE NIE PODWJMUJE DYSKUSJI Z NAMI. PRAWDA MILOSNICY ZWIERZAT??????????????????????????????????????
#10 ~dżokej~
#11 ~~*****~
Napisano 20 grudzień 2011 - 00:40
Konia wez w swoje rece i jazda!!!!!!!!!!!!
#12 ~:)~
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia