Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

30 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Falubaz4EVER~

~Falubaz4EVER~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 22:41

Fajny kwadrat

#2 ~slawomir~

~slawomir~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 22:49

to jest prawdziwy kibic poz?

#3 ~falusbas~

~falusbas~
  • Goście

Napisano 08 luty 2012 - 23:37

Co to k*** ma być za szopka? Buahahahahahahahaaaa,leżę i kwiczę! A na łydce ma już tatuaż?

#4 ~ziomek~

~ziomek~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:17

nie na lydce, na czole ! heheheeehe , i w szkole same 6 , jest czym sie chwalic ojj jest...

#5 ~psychiatra~

~psychiatra~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:33

a kogo to obchodzi ? Dużo jest takich idiotów rodziców którzy przenoszą idiotyzm na swoje dzieci ?

#6 ~amnachmittag~

~amnachmittag~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 10:34

Wyświetl postUżytkownik psychiatra dnia 09 luty 2012 - 09:33 napisał

a kogo to obchodzi ? Dużo jest takich idiotów rodziców którzy przenoszą idiotyzm na swoje dzieci ?
Jestem tego samego zdania. Niech tatuś i mamusia jeszcze pozwolą synkowi wytatuować na plecach myszkę Miki i psa Pluto. Chociaż najbardziej odpowiedni byłby Koziołek Matołek ;)

#7 ~Patrycja~

~Patrycja~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 11:39

Wiecie co nie rozumiem waszych perfidnych i złośliwych komentarzy. Zachowujecie się jak banda wykazująca objawy prowincjonalnego schamienia. Co Wam przeszkadza to, że dzieciak jest kibicem i radość sprawia mu fakt, że może otaczać się symbolami drużyny. Przeszkadza Wam to? A może żal Wam tyłek ściska? Żenada, tyle powiem. Zamiast się cieszyć radością innego człowieka, co niektórzy potrafią tylko mieszać z błotem, jak pies ogrodnika.

#8 ~amnachmittag~

~amnachmittag~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 12:10

Patrycjo, nie chodzi o to, by dziecko nie miało radości. Jednak to co tu widzimy trąci fanatyzmem i brakiem zdrowego dystansu.

#9 ~Wojtek~

~Wojtek~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 12:32

Przesada i przegięcia w jakiejkolwiek sprawie zawsze jest złe i szkodliwe!
Ciekawe czy łepek utożsamia się również z tą zapijaczoną i zdziczałą bandą,
która uważa się za kibiców a tak na prawdę są zakałą i elementem odpychającym
ludzi od pójśia na stadion!
Wiele osób obecnie woli obejżeć zawody w TV niż ryzykować wyjście na stadion z
całą rodziną bo nigdy nie wiadomo czy jakaś pijana banda nie sprowokuje awantury!

#10 ~Andy~

~Andy~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 15:48

- Jaka byłaby największa kara dla prezesa Stali Gorzów Władysława W.?
- Areszt na 48h w tym pokoju

#11 DEVIL MADONNA

DEVIL MADONNA

VIP

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4218 postów

Napisano 09 luty 2012 - 18:00

Wyświetl postUżytkownik Andy dnia 09 luty 2012 - 15:48 napisał

- Jaka byłaby największa kara dla prezesa Stali Gorzów Władysława W.?
- Areszt na 48h w tym pokoju

Władyslawa K.? ;)
świecąc przykładem poprawiam bilans energetyczny kraju

#12 DEVIL MADONNA

DEVIL MADONNA

VIP

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4218 postów

Napisano 09 luty 2012 - 18:11

Wyświetl postUżytkownik Wojtek dnia 09 luty 2012 - 12:32 napisał

Przesada i przegięcia w jakiejkolwiek sprawie zawsze jest złe i szkodliwe!
Ciekawe czy łepek utożsamia się również z tą zapijaczoną i zdziczałą bandą,
która uważa się za kibiców a tak na prawdę są zakałą i elementem odpychającym
ludzi od pójśia na stadion!
Wiele osób obecnie woli obejżeć zawody w TV niż ryzykować wyjście na stadion z
całą rodziną bo nigdy nie wiadomo czy jakaś pijana banda nie sprowokuje awantury!

Wydaje mi się, ze właśnie bardziej szkodliwe jest takie podejście,jak Twoje. Znienawidzenie kibiców Falubazu, jako ogółu.Nie widzę nic złego w tym,że chłopiec urządził sobie pokój w barwach klubowych. I ten chłopiec jest lepszym człowiekiem niż ty. Bo wybrał miłość, a ty nienawiść.

#13 ~amnachmittag~

~amnachmittag~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:00

Nie wwiem, jaka jest definicja miłości wg Ciebie ale jestem pewien, że jest dość mocno zdeformowana. Rozumiem być fanem ale miłość do klubu? Daj spokój, w takim razie jak określisz tę prawdziwą? Poza tym ciekawe jak ta "miłość" wygląda gdy taki miłośnik ma coś do powiedzenia kibicowi z Gorzowa, aaa?. Zapewne jest to czysta, romantyczna poezja i miód na serce zakochanych. Daj spokój. Precz z fanatyzmem.

#14 DEVIL MADONNA

DEVIL MADONNA

VIP

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4218 postów

Napisano 09 luty 2012 - 22:53

Wyświetl postUżytkownik amnachmittag dnia 09 luty 2012 - 19:00 napisał

Nie wwiem, jaka jest definicja miłości wg Ciebie ale jestem pewien, że jest dość mocno zdeformowana. Rozumiem być fanem ale miłość do klubu? Daj spokój, w takim razie jak określisz tę prawdziwą? Poza tym ciekawe jak ta "miłość" wygląda gdy taki miłośnik ma coś do powiedzenia kibicowi z Gorzowa, aaa?. Zapewne jest to czysta, romantyczna poezja i miód na serce zakochanych. Daj spokój. Precz z fanatyzmem.

Mój drogi,no ja akurat mam możliwość rozmowy z kibicami Gorzowa i jakoś się nie zabijamy.Więc jestem przekonana,że można.
Poza tym, chyba lepiej jest,że dziecko czymś się interesuje,niż pali hasz,albo wciąga kokę.
Zobacz sobie na Kacperka Siwickiego, któremu miłość do Falubazu daje siłe do walki o własne życie.
Miłość nie jedno ma imię i jest uczuciem,którego nie można zdefiniować. Inaczej byłaby do d*** ;)

#15 ~debil madonna~

~debil madonna~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 14:14

Wyświetl postUżytkownik DEVIL MADONNA dnia 09 luty 2012 - 22:53 napisał

Mój drogi,no ja akurat mam możliwość rozmowy z kibicami Gorzowa i jakoś się nie zabijamy.Więc jestem przekonana,że można.
Poza tym, chyba lepiej jest,że dziecko czymś się interesuje,niż pali hasz,albo wciąga kokę.
Zobacz sobie na Kacperka Siwickiego, któremu miłość do Falubazu daje siłe do walki o własne życie.
Miłość nie jedno ma imię i jest uczuciem,którego nie można zdefiniować. Inaczej byłaby do d*** ;)
A marichuana? Zapomnialas o tym ty .......!!!!!!
Oj szkoda szłów,czasu,nerwow na ciebie ty....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#16 ~Z Gorzowa~

~Z Gorzowa~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 20:10

Wyświetl postUżytkownik DEVIL MADONNA dnia 09 luty 2012 - 22:53 napisał

Komu ty te bajki wciskasz,ze rozmawiasz z kibicami z Gorzowa?Caly Gorzow cie cisnie za twoj fanatyzm do falubazu.Przekrecanie niewygodnych dla zielonogorskiej druzyny faktow oraz wybielanie istotnych rzeczy ktore maja miejsce.Przestan ludziom kity wciskac i wiecej obiektywizmu.Tak jak ktos wyzej napisal milosc to nie fanatyzm ktory niszczy zdrowe morale mlodych ludzi.Fanatyzm nalezy tepic bo pozniej przejawia sie to wlasnie w taki sposob jak u ciebie.Osobiscie czytalem jak kilka osob cie wlasnie za ten fanatyzm pocisnelo.Twoj nik jest bardzo pamietliwy a twoje wypowiedzi nieraz wolaly o pomste do nieba.

#17 DEVIL MADONNA

DEVIL MADONNA

VIP

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4218 postów

Napisano 10 luty 2012 - 20:36

Wyświetl postUżytkownik Z Gorzowa dnia 10 luty 2012 - 20:10 napisał

Komu ty te bajki wciskasz,ze rozmawiasz z kibicami z Gorzowa?Caly Gorzow cie cisnie za twoj fanatyzm do falubazu.Przekrecanie niewygodnych dla zielonogorskiej druzyny faktow oraz wybielanie istotnych rzeczy ktore maja miejsce.Przestan ludziom kity wciskac i wiecej obiektywizmu.Tak jak ktos wyzej napisal milosc to nie fanatyzm ktory niszczy zdrowe morale mlodych ludzi.Fanatyzm nalezy tepic bo pozniej przejawia sie to wlasnie w taki sposob jak u ciebie.Osobiscie czytalem jak kilka osob cie wlasnie za ten fanatyzm pocisnelo.Twoj nik jest bardzo pamietliwy a twoje wypowiedzi nieraz wolaly o pomste do nieba.

Twoim zdaniem obiektywizm polega na wchodzeniu w zad waszemu prezesowi afer budowlanych i wielkiemu mistrzowi świata w powodowaniu wypadków na torze?

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 22:12

Wyświetl postUżytkownik DEVIL MADONNA dnia 10 luty 2012 - 20:36 napisał

Twoim zdaniem obiektywizm polega na wchodzeniu w zad waszemu prezesowi afer budowlanych i wielkiemu mistrzowi świata w powodowaniu wypadków na torze?
Moim zdaniem nie rozmawiamy tu o prezesie Stali czy ich pracownikach, a skoro masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to wroc do szkoly podstawowej.Jesli nie znasz znaczenia slowa obiektywizm odsylam do slownika.Takie kity jakie probujesz wcisnac ludziom z forum to tylko u was w Zielonej Gorze.Potem taki fanatyzm objawia sie burdami z Policja,wlamaniem do pomnika chrystusa krola w Swiebodzinie,dewastacja miasta,wtargniecia do autobusu koszykarzy z Sopotu,zakazy stadionowe kiboli,nawolywanie gniazdowego do przeklenstw o czym pisali inni zielonogorzanie,ze nie chca sie utozsamiac z bydlem z pierwszego luku na W69, oraz inne wasze wybryki.Osobiscie obserwuje twoje wpisy i zawsze obracasz niewygodna prawde dla falubazu.Przekrecasz fakty brak ci obiektywizmu w ocenie sytuacji i przyznania sie do bledow.Jestes wlasnie typowym przykladem fanatyka dla ktorego liczy sie tylko to co dobre dla klubu a gorzka prawda jest przekrecana.Ile razy wkrecalas ludziom kit o spreparowanym torze w Zielonce?Pisalas o nieregulaminowym czasie,gdzie wszystkie portale jasno i wyraznie pisaly o nieregulaminowym torze.Tak samo jak teraz piszesz ze rozmawiasz z ludzmi z Gorzowa.Nie pisz bzdur bo nikt z toba nie chce rozmawiac bo wielu Gorzowian wie ze jestes typowym przykladem wlasnie tegoz fanatyzmu,ktory jest bardzo zgubny w skutkach.

#19 DEVIL MADONNA

DEVIL MADONNA

VIP

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4218 postów

Napisano 10 luty 2012 - 22:50

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10 luty 2012 - 22:12 napisał

Moim zdaniem nie rozmawiamy tu o prezesie Stali czy ich pracownikach, a skoro masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to wroc do szkoly podstawowej.Jesli nie znasz znaczenia slowa obiektywizm odsylam do slownika.Takie kity jakie probujesz wcisnac ludziom z forum to tylko u was w Zielonej Gorze.Potem taki fanatyzm objawia sie burdami z Policja,wlamaniem do pomnika chrystusa krola w Swiebodzinie,dewastacja miasta,wtargniecia do autobusu koszykarzy z Sopotu,zakazy stadionowe kiboli,nawolywanie gniazdowego do przeklenstw o czym pisali inni zielonogorzanie,ze nie chca sie utozsamiac z bydlem z pierwszego luku na W69, oraz inne wasze wybryki.Osobiscie obserwuje twoje wpisy i zawsze obracasz niewygodna prawde dla falubazu.Przekrecasz fakty brak ci obiektywizmu w ocenie sytuacji i przyznania sie do bledow.Jestes wlasnie typowym przykladem fanatyka dla ktorego liczy sie tylko to co dobre dla klubu a gorzka prawda jest przekrecana.Ile razy wkrecalas ludziom kit o spreparowanym torze w Zielonce?Pisalas o nieregulaminowym czasie,gdzie wszystkie portale jasno i wyraznie pisaly o nieregulaminowym torze.Tak samo jak teraz piszesz ze rozmawiasz z ludzmi z Gorzowa.Nie pisz bzdur bo nikt z toba nie chce rozmawiac bo wielu Gorzowian wie ze jestes typowym przykladem wlasnie tegoz fanatyzmu,ktory jest bardzo zgubny w skutkach.

niech się święci święta stal.
amen

#20 ~kris~

~kris~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 20:52

lepiej ze świętymi zgubić niż z falubazami znależć.Ty i twój prezes jesteście czyści żadnych afer ideał telefonów do Żyty nie było Cieślak-sprawy rodzinne u was same ideały no i drużyna która nikogo nie wywozi w bandę wręcz ustępują miejsca przeciwnikowi nie to co Golob przepraszam pan Golob i ten tor do walki u was są tylko same plusy.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych