Użytkownik Gość dnia 02 październik 2011 - 11:37 napisał
2 tyś zł to kwota pieniędzy która może będzie w posiadaniu samorządu osiedla leśnego.
W listopadzie dokładnie pod koniec zorganizujemy wieczór opłatkowy to będzie coś wyjątkowego.
W grudniu 6 Mikołaj dla dzieci nasz pomysł na zorganizowanie mikołaja który już promuję znajduje rzeszę zwolenników zaczynam się bać obiecuję wszystkim rodzicom że damy radę.
I ostatnia inicjatywa z naszej strony moim zdaniem najważniejsza bo dotyczy wszystkich dzieciaków w całym Kraju to WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ pomocy osiedle leśne jako oficjalny gospodarz ogniska w tym roku zaskoczy wszystkich nasz plan przynieśie dodatkową pulę pieniędzy na ten szczytny cel a 5 pazdziernika zapraszam na dyżur samorządu o godz 17-20 pozdrawiam P Dziekan.
Użytkownik Gość dnia 02 październik 2011 - 11:51 napisał
Mam też prośbę do Piotra aby nie pisał nam źródeł pochodzenia tekstu a dawał konkretny link do strony. Na stronę e-kostrzyn jak i Kostrzyńskie info wchodzę codziennie ale to nie oznacza iż tam czuję się lepiej.
No i fajnie, że będzie opłatek i Mikołaj.
Chciałbym tylko prosić aby pamiętać o ludziach samotnych i chorych ( nie tylko takich jak ja ) Takich ludzi na Osiedlu Leśnym jest dużo.
Moim marzeniem są takie pikniki rodzinne jak było to za czasów radnej Krysi Ludki Orzechowicz lub takie pikniki jak organizuje Samorząd Osiedla Drzewice.
Owszem sport dla młodzieży jest ważny aby ich odciągnąć od alkoholu, narkotyków ale trzeba pamiętać o integracji a jej jest za mało. Takiej zwykłej sąsiedzkiej integracji.
Zwykłe ognisko dla wszystkich z muzyczką i jest wesoło.
Myślę iż już teraz za późno ale zbliża się zima i jak będą śniegi to można zorganizować kulig i ognisko.
Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia.

Temat jest zamknięty
Zgłoś do usunięcia