Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

81 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 14:45

#2 ~czytelnik~

~czytelnik~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 15:12

To są własnie te "cudowne" auta sprowadzone z Niemiec.Zapewne było w stanie "igła" i kupione od dziadka-Niemca. Łyse opony, zero amortyzatorów, luzy wszędzie gdzie się da i dwudzistoparolatek za kierownicą myślący ze posiadł umiejętności Kubicy.Wystarczyło zapewne parę mokrych liści na drodze.Dzieki Bogu nikogo nie zabił. Współczuję rodzinie bo do końca życia będą to mieli na głowie.

#3 ~Agata~

~Agata~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 15:21

Czy Redakcja ma pewność, że kierowca "spalił się żywcem"???
Zniszczenia samochodu wskazuję, że zginął na miejscu w momencie wypadku. Szukanie głośnego tytułu ma jednak jakieś granice.

#4 ~pisarz~

~pisarz~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 15:26

Ty czytelnik nie bądź taki figo fago, może pochwalisz się czym Ty jeździsz:> każdy pracuje i stara się mieć cokolwiek, więc swoje głupie aluzje zostaw dla siebie. Przyczyną mogła być prędkość, pęknięta opona i bum.. co w przypadku młodego kierowcy skończyło się fatalnie..jeśli w ogóle był młody. Każdemu zdarza się depnąć na pedał gazu mocniej. Zwolnijcie bo na drodze nie jest bezpiecznie szczególnie teraz pozdrawiam Edward Nożycoręki

#5 ~Zawodowy kierowca~

~Zawodowy kierowca~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 15:58

Sądząc po tym jak się wbił w drzewo, to 90 km/h na pewno nie jechał. Szkoda rodziny, że mają za 4 dni o jeden grób więcej do odwiedzania.

#6 slawko

slawko

Senior

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPipPip
  • 397 postów

Napisano 28 październik 2011 - 16:06

Makabra! kierowca raczej zginął w momencie uderzenia a nie w pożarze.
Biznes, mafia, polityka to jest jedna wielka klika!

#7 jacek37

jacek37

Nowy

• Oczekujący na zatwierdzenie
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 28 październik 2011 - 16:21

Silnik miał na pewno pod wątrobą :(

#8 ~x~

~x~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 17:37

ludzie weźcie się do pracy a nie komentujecie szkoda człowieka kim by nie był

#9 ~kolerzanka~

~kolerzanka~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 18:00

NAj szczersze wyrazy współczucia RODZINIE!!!!!!! wytrwałości siły ,,,,przede wszystkim rodzina straciła 1 uragnionego syna przykre;((((((

#10 ~alex~

~alex~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 19:07

madra to ty chyba nie jestes

#11 ~kobieta~

~kobieta~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 19:16

Matko jak tu co niektórzy jadem plują! Zginą , zabił się, to dla rodziny i znajomych ogromna tragedia, a wy tak pomstujecie.No i co wam po tym pluciu jadem? Lepiej jak pokopiecie leżącego ??? Ta ludzka zawiść i nienawiść jest okropna. A do tego gościa odnośnie aut z niemiec... Ja też jeżdzę autem od niemca i mam sprawne amortyzatory i nawet opony mam nowe, bo kupiłam i zimówki zdążyłam już założyć. Poza tym zawieszenie mam całe sprawne, bo nie wytłuczone po polskich dziurach. Przegląd przeszłam legalnie bez kombinacji, więc mogę powiedzieć, że jeżdzę sprawnym autem. Każdy orze jak może i nie każdego stać na salonowe "cudo" za 40 tysięcy, gdzie na drzwiach zamiast boczków widać częściowo polakierowaną blachę :P Czym tu się podniecać ? Ale to ta nasza głupia mentalność jak z niemiec, jak golf czy bmw, to już padlina totalna nie nadająca się do jazdy... Za to lekka puszka za 40 tysi jest nowa, sprawna i najlepsza na świecie... Tylko, że z tej puszki cało też by nie wyszedł przy takim spotkaniu z drzewem...Wielcy znawcy samochodów, opon , zawieszeń i technik jazdy hah :/

#12 ~Nickelodeon~

~Nickelodeon~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 19:17

Co za bzdurny wpis autora art. "...spłonął żywcem". Czy red. jest biegłym patamorfologiem oceniając że kierowca przeżył wypadek a przyczyną zgonu było spalenie? Powinien raczej napisać "... cialo uległo spaleniu".

#13 ~martyna~

~martyna~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 20:07

kondolencje dla rodziny.

#14 ~:(~

~:(~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 20:45

Był młodym pełnym wiary czlowiekiem...Wszyscy ktorzy tak łatwo stwierdzaja fakty i oceniaja po obrazku to kanalie!....Znałem kierowce osobiście..był zawodowym kierowcą a auto zakupił w polsce,a nie sprowadził z niemiec....zastanówcie się taka tragedia może przydarzyć sie każdemu....to nie powód by go oceniac i wydawać na nim wyrok..przecież koleje losu sa rózne...nie trzeba od razu predkości i nalepek typu pirat drogowy....Przemku na zawsze bedziesz w naszym sercu i pamięci[*] Bedzie mi ciebie ZAJEBIŚCIE brakowało!! :(

#15 ~Jack~

~Jack~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 20:48

Dziś rano przed 7 jechałem do pracy to taki golf III mnie wypredzal na ograniczeniu 50km/h a potem jeszcze następny samochód, tak wiec tacy szaleńcy siejący strach na drogach o wiele wiecej krzywdy mogą narobić jak w kogoś uderzą, bo w drzewo to tylko sami sobie, oczywiście szkoda człowieka ale poki tacy wariaci jeżdzą po drodze to takie sytuacje będą się powtarzać

#16 ~^^^^^^^^^ /~

~^^^^^^^^^ /~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 20:52

Wyświetl postUżytkownik Jack dnia 28 październik 2011 - 20:48 napisał

Dziś rano przed 7 jechałem do pracy to taki golf III mnie wypredzal na ograniczeniu 50km/h a potem jeszcze następny samochód, tak wiec tacy szaleńcy siejący strach na drogach o wiele wiecej krzywdy mogą narobić jak w kogoś uderzą, bo w drzewo to tylko sami sobie, oczywiście szkoda człowieka ale poki tacy wariaci jeżdzą po drodze to takie sytuacje będą się powtarzać

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 20:56

Po co te wszystkie bzdetne komentarze facet zginął i nic ani nikt mu życia nie przywróci.Ludzie dajcie spoku jemu je jego rodzinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#18 ~Lukasz~

~Lukasz~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 21:00

TRAGEDIA JAKICH NIE MAŁO NA NASZYCH DROGACH W NASZYM KRAJU. UWAZAM ŻE NASZ KRAJ TO SZARE CIEMNE BYDŁO KTÓRE IDZIE NA OŚLEP NIE JEST TOLERANCYJNE PONIEWAŻ ,,KATOLICKIE...NIE POTRAFI ZROZUMIEĆ BO OTĘPIAŁE, NIE JEST W STANIE NIC ZROBIC W SZLACHETNYM CELU TYLKO NEGUJE I KRYTYKUJE...A WSZYSTKO DLATEGO ZE POLSKA JEST KRAJEM ABSURDÓW DZIWNYCH OKOLICZNOSCI I TRAGICZNYCH ZDARZEN ALE SAMI JESTESMY SOBIE TEGO WINNI...JAK NIE NAUCZYMY SIE BYC POLAKAMI ZA CZASÓW ROZBIORÓW CZY WOJNY BEDZIEMY SKAZANI NA SMIERC DUCHA NARODU....POLAK POLAKOWI A NIE POLAK PRZECIWKO POLAKOWI...POZDRAWIAM....PO 89 roku wydawac sie mogło ze stalismy sie wolnym pełnym radosci narodem ale sami stworzylismy wojnę miedzy nami samymi...a w takiej polsce juz nie chce sie życ...szkoda słów na komentarze prowadzace do kłótni...nienawiść potęguje nienawiść a potem już granic nie ma...pozdrawiam kazdy ma swoje przemyslenia ale kolejne tragedie chyba nie potrafia na dłuzszy czas zjednac ludzi polaków..

#19 ~S~

~S~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 21:48

Dla "dziennikarza" za nagłówek - "spalił się żywcem" tytuł Hiena roku. P. Nigdy Cię nie zapomnimy. Koledzy.

#20 ~Mistrz kierownicy~

~Mistrz kierownicy~
  • Goście

Napisano 28 październik 2011 - 22:14

Wyświetl postUżytkownik Jack dnia 28 październik 2011 - 20:48 napisał

... tak wiec tacy szaleńcy siejący strach na drogach o wiele wiecej krzywdy mogą narobić jak w kogoś uderzą, ...

Jak się boisz to jedź autobusem albo z domu nie wychodź człowieku

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych