Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aramis

Aramis

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 10 postów

Napisano 02 grudzień 2011 - 09:38

Ludzie to bydło.....sam mam zwierzeta domowe i jakby to mi sie przytrafilo to bym sie bachorem i rodzicami sam zajal. Bachor tylko kilka klapsów bo głupie to i rodzice wycohwali. Za to mamusia i tatus to by juz odpowiednio zostali potraktowani. Za to ze wychowali bekarta a nie czlowieka. Na koniec miesiac by chodzic musili z kamizelka z napisem " katowalem zwierze 0 jestel ludzkim zerem " o ty zarach coraz glosniej, niezla tam patolgia musi byc i swolocz

#2 ~Hania~

~Hania~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 10:15

Nadal aktualne przysłowie "Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci". Ludzie wychowujcie swoje dzieci, a nie hodujcie, bo potem rośnie z takiego nie wiadomo co,że na miano człowieka nie zasługuje. Co prawda nie ma pewności,że zrobił to ten chłopiec,ale mimo wszystko dzieci od małego trzeba uczyć świadomości ekologicznej(dom,przedszkole,szkoła,kościół). Do tego wielki żal mam do księży,że na mszy nie słyszę jakoś nauk o miłości do zwierząt i całej przyrody i tego co uczył św.Franciszek z Asyżu:((

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 10:25

Jeśli rzeczywiście chłopak jest winny to należy ukarać rodziców za to jak wychowują, bo niestety dzieciak niepełnoletni. Choć chętnie bym gówniarza zlał na kwaśne jabłko. Jeśli już teraz krzywdzi słabsze istoty i nie ma w sobie empatii to nie wiem co z niego wyrośnie?! WSTYD!!! Współczuję właścicielom kotki.

#4 ~Aneta~

~Aneta~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 10:29

Ludziom,którzy nie lubią kotów zawsze się wydaje,że ich awersja do tych stworzeń jest nie wiedzieć czemu jakąś nadzwyczajna cnotą.

#5 ~Dr Dollitle~

~Dr Dollitle~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 10:55

Miłośnicy psów i innych czworonogów -zacznijcie sprzątać G... po swoich pupilach albo niech Wam sraj... w domu na dywan!

#6 ~czytelnik~

~czytelnik~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 11:09

"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt ten nie może być dobrym człowiekiem" A.Schopenhauer

#7 ~Gabi~

~Gabi~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 11:12

Wyświetl postUżytkownik Dr Dollitle dnia 02 grudzień 2011 - 10:55 napisał

Miłośnicy psów i innych czworonogów -zacznijcie sprzątać G... po swoich pupilach albo niech Wam sraj... w domu na dywan!

Rozumiem frustrację. Zgadzam się z Tobą,ale to jest nie ten temat.

#8 Aramis

Aramis

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 10 postów

Napisano 02 grudzień 2011 - 11:56

nie obwniniam tego chlopca tylko pisze ogolnie, ludzie teraz jak ktos pisal wyzhe " hoduja" dzieci , nie ucza wrwazliwosci nic, jak bydlo!!!!
to sie musi w Polsce zmienic, aby bylo normlanie, malymi kroczkami do celu

#9 ~marta s.~

~marta s.~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 12:12

Nareszcie sa naglasniane takie sprawy, kary za znecanie sie nad zwierzetami maja byc takie same jak kary za znecanie nad ludzmi i zabojstwa, rownosc dla wszystkich istot zyjacych , a tego gnojka do kamieniolomu do ciezkich robot , zeby zrozumial cierpienia tego zwierzatka

#10 ~Rybka~

~Rybka~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 12:40

Wyświetl postUżytkownik marta s. dnia 02 grudzień 2011 - 12:12 napisał

Nareszcie sa naglasniane takie sprawy, kary za znecanie sie nad zwierzetami maja byc takie same jak kary za znecanie nad ludzmi i zabojstwa, rownosc dla wszystkich istot zyjacych , a tego gnojka do kamieniolomu do ciezkich robot , zeby zrozumial cierpienia tego zwierzatka

Słusznie:)) Dosyć mówienia spokojnie o cierpieniu zwierząt!!! One same się nie obronią. Nie po to cały kraj zbierał podpisy pod nową ustawę o ochronie zwierząt,żeby takie rzeczy miały miejsce i można było bezkarnie sobie bimbać!!!

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 16:36

Od zabicia zwierzecia do zabicia człowieku już nie daleka droga.Jężeli dziecko dopuszcza się takiego czynu to już nie chcę myśleć czego dokona w przyszłości.Podczas II WŚ SS szkoliło się w zabijaniu ludzi na zwierzetach. Za takie bestialskie czyny temu gnojowu i rodzicom nalezy się sowita kara. Popieram właścicielkę kotki,że zainteresuje tą sprawą prokuraturę - mam nadzieję ,że Temida wyda sprawiedliwy wyrok.

#12 ~Dziunia~

~Dziunia~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2011 - 17:40

Brawo! Polskie prawo jest po prostu świetne!!! Dalej puszczajcie zwyradnialców na wolność, dalej nie ingerujcie i umarzajcie postępowania o pobicia, dalej nie róbcie nic kiedy gówniarze katują zwierzęta i inne żywe istoty. Polskie rządy to prawo bezprawia - coraz bardziej brakuje mi ZOMO!

#13 ~ONION~

~ONION~
  • Goście

Napisano 04 grudzień 2011 - 17:14

Teraz ja wydłubię oczy temu sk....elowi i sam z nim zrobię porządek. Wiem gdzie mieszka, wiem gdzie się nazywa. A POlicja też beknie za umorzenie sprawy. ŚMIERDZIELE POTRAFICIE TYLKO MANDATY WLEPIAĆ I SPISYWAĆ TRZEŹWYTCH PRZECHODNIÓW, A TAKŻE KŁAMAĆ W SĄDACH I POMAWIAĆ NIEWINNYCH (PATRZ ANDRZEJ CZAJKA Z MIŃSKA MAZOWIECKIEGO, KTÓRY KOPAŁ DANIELA K. PO GŁOWIE A POTEM SKŁAMAŁ ŻE BYŁO NIBY NA ODWRÓT). ŚMIERDZIELE!!! TO SAMO Z SĄDAMI I PROKURATORAMI JEDNA WIELKA SKORUMPOWANA MAFIA!!!

#14 ~kicia~

~kicia~
  • Goście

Napisano 04 grudzień 2011 - 18:45

Brawo!!!!!!!!!!!!!!!! Bronmy kochanych zwierzat.Ten kotek napewno by nie zrobil krzywdy temu DEBILOWI.Zlapac go i zapytsac czy jemu ZYCIE MILE.POLICJO <PROKURATORZY <SADY ROZLICZAC OSTRO I SUROWO BANDYTOW ZA TAKIE CZYNY BO INACZEJ SAMI SIE WYMORDUJEMY.

#15 ~Ola~

~Ola~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2011 - 22:55

JAPIER*** NIE WIERZE !!!!!!! CO ZA BYDLAK TO ZROBIL!!! TO NIE CZLOWIEK PRZECIEZ! LUDZIE MAJA UCZUCIA W SOBIE! TO ZROBIL JAKIS PIERD** S**%&%SYN KTORY POWINIEN DOSTAC KARE SMIERCI ZA TO ZE NIE POTRAFI ZACHOWAC SIE JAK CZLOWIEK W SPOLECZENSTWIE!! LUDZIE ROBCIE COS Z TYM PRZECIEZ TO JEST STRASZNE!!! JEST CORAZ GORZEJ!! A CO PRAWO POLSKIE NA TO?! GOWNO~!!! ZYJEMY WLAASNIE W TAKIM PIEPRZONYM KRAJU !!! WSROD KOSMITOW A NIE LUDZI!!

#16 ~basia~

~basia~
  • Goście

Napisano 19 styczeń 2012 - 15:43

mam dwoje dzieci ,jak by któres zrobilo krzywde zwierzęci ,to bym tłukla przz tydzien ,zeby pamiętali ,co to znaczy cierpieć,zamalo dyscypliny wśród dzieci i młodzieży

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych