Pamętam że Edek był fajnym człowiekiem. Brakuje go dziś na ulicach Gorzowa!
Dziś mija 20 rocznica śmierci "Eddy :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~ja~
, sty 11 2012 13:26
11 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~ja~
Napisano 11 styczeń 2012 - 13:26
#2 ~Janek S~
Napisano 11 styczeń 2012 - 13:41
To był super żużlowiec jestem z Falubazu (Stary Kisielin były kibic ) ale nieznam lepszego no jeszcze to był bardzo dobry Marcinkowski z Zielonej Góry . Ci teraz to niedorównują im. Teraz wygrywa kasa mechanik i sprzęt kied
yś wygrywał żużlowiec.Lepszego już nigdy niebędzie.
yś wygrywał żużlowiec.Lepszego już nigdy niebędzie.
#3 ~Andy54~
Napisano 11 styczeń 2012 - 14:16
Edek Jancarz to był wielki dżentelmen na torze. Był niesamowicie przyjaźnie nastawiony do ludzi i świata.Niestety to właśnie przez ludzi którzy wykorzystali jego słabość, zginął. Kiedy bardzo potrzebował pomocy aby zerwać z nałogiem w którym nota bene bardzo mu "pomogli" nie otrzymał jej skutecznie. Choć próby ze strony klubu i nie tylko , były podejmowane wielokrotnie. Niestety , każdy ma swoją jakąś słabość z którą nie może wygrać. Tak było niestety z naszym Eddym. Będziemy go zawsze pamiętać jako wybitnego człowieka i sportowca. Cześć Jego Pamięci.
#4 ~Gość~
Napisano 11 styczeń 2012 - 16:34
Żona Jancarza,niewinna dziewczyna....!
#5 ~Krzysztof~
Napisano 11 styczeń 2012 - 16:37
Sportowiec wspaniały W życiu poza sportem niestety Wszyscy poklepywali go po plecach , a nikt mu nie pomógł wyjść z nałogu Cóż samo życie nie on pierwszy i nie on ostatni . Nie wszyscy znani lubiani dobrze radzą sobie na sportowej emeryturze w normalnym życiu
#6 ~damian~
Napisano 11 styczeń 2012 - 19:48
Edward Jancarz na torze żużlowym wyprzedzał swoich rywali o epokę , jako człowiek był na samym dnie . Tu pojawia się pytanie czy taka osoba zasłużyła sobie na pomnik i to by stadion gorzowski był jego imienia ? Moim zdaniem zdecydowanie NIE .
#7 ~FalubazFan~
Napisano 11 styczeń 2012 - 20:04
Czy ktoś kiedy doścignie Jancarza?Ja już w to nie wierzę.Falubaz pamięta.Szacun.
#8 ~Bartek~
#9 ~19KSF61~
Napisano 12 styczeń 2012 - 11:15
żona Jancarza niewinna dziewczyna niewinna dziewczyna niewinna dziewczyna !!!
#10 ~plis~
Napisano 13 styczeń 2012 - 11:24
Napisano 13 styczeń 2012 - 23:17
Zasług w żużlu mu nie ujmuję, ale po zakończeniu kariery pijus i awanturnik z niego byłe nie lada. Żona nie wytrzymała tej gehenny, pokazowy proces bo to "super sportowiec" i dostała za swój czyn tyle lat. Szkoda kobiety!!!
#12 ~Andzia.Kssg.1947~
Napisano 19 styczeń 2012 - 16:37
Zawsze Będziemy Edwarda Jancarza Wspominć na Meczach Żużlowych STALI GORZÓW ... są to Bardzo Fajne Chwile
) ... Niestety stało się co się stało ...Ale Wdward Zawsze Jesteśmy z Tobą i tak jak Ty Kibicujemy STALI GORZOW !!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia