Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »

Zdjęcie

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 cichy72

cichy72

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 25 marzec 2015 - 14:38

łódeczki wyglądają obłędnie, a do tego trzy łyżki sosu 1000 wysp czy bardziej na ostro czyli ten o smaku chilli czy kebab )



#2 Lejdi Zgaga

Lejdi Zgaga

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 16 postów

Napisano 30 marzec 2015 - 11:49

Grillowana kukurydza z masłem ziołowym. Mniam mniam.



#3 ktberg89

ktberg89

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 10 kwiecień 2015 - 11:22

Grillowana kukurydza z masłem ziołowym to jedna z moich ulubionych rzeczy na grila



#4 sebmroz

sebmroz

    Swojak

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 141 postów

Napisano 13 kwiecień 2015 - 11:05

Szaszłyki :)



#5 ~Koperkowy róż:)~

~Koperkowy róż:)~
  • Goście

Napisano 17 kwiecień 2015 - 07:44

Ja się dzisiaj wybieram na grila do kuzyna, a że masła nie jadam i to pod żadną postacią nie lubię, ale podsunę pomysł na grilowana kukurydzę a sama , będe się objadać szaszłykami tak jak napisał sebmroz - uwielbiam ale nie może być tłusty tylko z piersi kurczaka lub indyka.


Użytkownik Koperkowy róż:) edytował ten post 17 kwiecień 2015 - 07:44


#6 sebmroz

sebmroz

    Swojak

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 141 postów

Napisano 17 kwiecień 2015 - 09:19

Na deser : brzoskwinie z grilla z serkiem homogenizowanym. Pychota :)



#7 patryk.w

patryk.w

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 24 postów

Napisano 13 lipiec 2015 - 08:24

Ja często robię szaszłyki z papryki, cebuli, pieczarek i cukinii. Pieczarki polecam kupić małe i nabić na patyk w całości bo krojone pękają i spadają z patyka. Wystarczy dobrze umyć, nie trzeba obierać.



#8 sebmroz

sebmroz

    Swojak

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 141 postów

Napisano 23 lipiec 2015 - 10:07

Ja często robię szaszłyki z papryki, cebuli, pieczarek i cukinii. Pieczarki polecam kupić małe i nabić na patyk w całości bo krojone pękają i spadają z patyka. Wystarczy dobrze umyć, nie trzeba obierać.

Dokładnie, smaczny klasyk :)



#9 nika27

nika27

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 19 postów

Napisano 24 lipiec 2015 - 00:23

Uwielbiam skrzydełka z kurczaka w miodzie oraz cukinię z grilla :)



#10 adrianadrian573

adrianadrian573

    Bywalec

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 92 postów

Napisano 29 lipiec 2015 - 13:35

Uwielbiam skrzydełka z kurczaka w miodzie oraz cukinię z grilla :)

Takie skrzydełka -- pycha :)



#11 damianlo123

damianlo123

    Znajomy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 47 postów

Napisano 02 wrzesień 2015 - 11:39

Szaszłyki na sto sposobów :D ja ostatnio robiłam wege



#12 aszyn27

aszyn27

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 05 październik 2015 - 13:36

Szkoda, że sezon na grilla się kończy... Ale szaszłyki można też w piecu zrobić :)



#13 gabi28

gabi28

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 23 listopad 2015 - 16:06

Może to nie danie z grilla ale polecam wam super sałatkę do grilla. szybko się robi i jest naprawdę smaczna, a do sałatki idą tylko 4 składniki ale jest naprawdę smaczna. A więc: kalafior, ser feta, koperek, rzodkiewka. Kalafior i rzodkiewkę trzemy na tarce o grubych oczkach, ser feta kroimy w kostkę, koperek siekamy wszystko razem mieszany dajemy kubek małego jogurtu naturalnego, sól i pieprz. No po prostu jest rewelacyjna sezon już za nami mino wszystko zróbcie i spróbujcie jaka pyszna Pozdrawiam i życzę smacznego.



#14 nediisa

nediisa

    Nowy

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 23 listopad 2015 - 23:06

Skoro jesteśmy już w temacie grilla, to może mogli byście mi coś doradzić ;)

Widziałam dziś w gazetce lidla taki grill elektryczny, z rusztem, kamienną płytą i takimi foremkami. Zastanawiam się czy warto coś takiego kupować? Sezon grillowy trwa dość krótko jak dla mnie, a z chęcią bym sobie zjadła choćby i teraz grillowaną paprykę, albo cukinię i do tego sosik czosnkowy... Mmmm... :) Wiem, że nic nie zastąpi tego aromatu z drewna czy węgla, ale może byłaby to jakaś namiastka lata w środku zimy ;)?






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych