Ludzie wychowani i mieszkający na wsi - jesteście zakałą Polskiego Narodu! Od lat nic się nie zmieniło w sferze waszej mentalności. Młodzi przejmują zachowania starszych i tak dalej. Wiem z obserwacji. Jedyne rozwiązanie jakie widzę, to napalm rzucony na ciemnotę jaką reprezentujecie. Płońcie razem ze swoimi świątyniami obłudy, kościołami, które wybiórczo kształtują odpowiednie postawy; potraficie robić publiczne szopki z powodu śmierci jednego mieszkańca, a zwierzęta macie za nic! Wsie są piękne, uwielbiam jeździć na nie rowerem. Choć ostatnio uważam, iż bez mieszkańców były by one piękniejsze. PS: Możecie mnie nienawidzić za moje słowa. Ja nienawidzę was po stokroć. FUCK OFF!!!
Czasem z człowieka wychodzi bestia, a zwierzęta cierpią :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
Maciej Kurzawski
, lut 20 2012 07:02
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 luty 2012 - 07:02
#2 ~Karola~
Napisano 20 luty 2012 - 09:45
Głupku nie wszyscy ludzie którzy mieszkają na wsi są tacy jak ten zwyrodnialec który powiesił psa. Od urodzenia mieszkam na wsi, moi rodzice również. Zawsze było u nas pełno zwierząt i żadne nigdy nie było głodne ani nie było źle traktowane. Nigdy w mojej wsi nie spotkałam się z okrucieństwem wobec zwierząt. Więc nie osądzaj wszystkich ludzi którzy mieszkają na wsi że są ciemni i źli, nie są zakałą Polskiego Narodu jak to określiłeś. Jeśli wszystkich nie znasz NIE OSĄDZAJ!!!! A ci którzy tak bestialsko trakrują zwierzęta są po prostu chorzy psychicznie. Według mnie nie masz prawa tak mówić o ludziach ze wsi, jesteś podłym dupkiem, który uważa się za Bóg wie jakiego idealnego a w rzeczywistości taki święty nie jesteś. I napal to powinni zrzucić na ciebie, za to jak osądzasz ludzi nie znając ich. Zamieszkaj na pewien czas na wsi i sam zobaczysz, że ciemnoty nie ma.
Napisano 20 luty 2012 - 17:30
Karola, a widzisz różnicę między wsią popegieerowską a nowoczesną (którą zasiedlają bogaci wykształceni uciekając od zgiełku miasta)? Do której ty wsi się zaliczasz? Podejrzewam, że do tej drugiej; niesłusznie wzięłaś do siebie to, co napisałem. Moja krytyka jest skierowana głownie do starej daty mieszkańców popegieerowskich wiosek, typowo rolniczej, typowo katolickiej, mentalnie tkwiącej w średniowieczu szarej buraczanej masy.
Użytkownik Maciej Kurzawski edytował ten post 20 luty 2012 - 20:06
#4 ~aaaa~
Napisano 20 luty 2012 - 21:51
Użytkownik Maciej Kurzawski dnia 20 luty 2012 - 07:02 napisał
Ludzie wychowani i mieszkający na wsi - jesteście zakałą Polskiego Narodu! Od lat nic się nie zmieniło w sferze waszej mentalności. Młodzi przejmują zachowania starszych i tak dalej. Wiem z obserwacji. Jedyne rozwiązanie jakie widzę, to napalm rzucony na ciemnotę jaką reprezentujecie. Płońcie razem ze swoimi świątyniami obłudy, kościołami, które wybiórczo kształtują odpowiednie postawy; potraficie robić publiczne szopki z powodu śmierci jednego mieszkańca, a zwierzęta macie za nic! Wsie są piękne, uwielbiam jeździć na nie rowerem. Choć ostatnio uważam, iż bez mieszkańców były by one piękniejsze. PS: Możecie mnie nienawidzić za moje słowa. Ja nienawidzę was po stokroć. FUCK OFF!!!
#5 ~Gość~
Napisano 07 kwiecień 2012 - 07:06
ray ban sunglasses is one of the most recognized name brands in the world of high fashion.Shopping online will save you up to 70% on all of the latest designer replica handbags styles.You will find A-list celebrities such as Sarah Jessica Parker, Janet Jackson and Nicole Kidman wearing sunglasses discount.Many of the listed cheap designer handbags found in the main stores or department stores can be found in the outlets, so get out there and start shopping! A great place to shop for gorgeous cheap designer handbags is online.Since it's conception, the swiss replica watches has been produced into a variety of designs, colors, shapes, and styles that have won top picks of millions of women the world over.You are sure to find something of your liking when shopping from either a replica handbags store or outlet for.If you are a Wholesale Tiffany Jewelry collector and you are concerned about being given imitation as gifts, then why not set up a Club account, and create a wish list? Wholesale Tiffany Jewelry can be found for less when you shop on the Internet.Cheap Tiffany Jewelry are now available online for discounted prices.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia